RSS Feed Youtube Twitter Facebook

Meteo

Curs Valutar

Esential

 În mai puțin de două săptămâmi, Comisia de la Veneția ar putea fi notificată oficial pentru a prezenta un punct ...
de | Politic
Miercuri, 11 Aprilie 2018, 20:43
0 comentarii

 universitar 2018-2019. Astfel, Universitatea “Valahia” a primit un număr de 1005 locuri de la buget (cu 50 mai multe ca ...
Miercuri, 11 Aprilie 2018, 19:27
0 comentarii

 Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM), a publicat lista job-urilor pe care românii le pot ocupa în UE. ...
de | Social
Miercuri, 11 Aprilie 2018, 18:59
0 comentarii

 Duminică, 15 aprilie, de la ora 19:00, în Sala Mare a Teatrului Tony Bulandra are loc premiera spectacolului Patima roșie, ...
Miercuri, 11 Aprilie 2018, 18:56
0 comentarii

 
Sambata, 07 Aprilie 2018, 22:56
0 comentarii

 
Sambata, 07 Aprilie 2018, 22:54
0 comentarii

 
Sambata, 07 Aprilie 2018, 22:53
0 comentarii

 
Sambata, 07 Aprilie 2018, 22:52
0 comentarii

 
Sambata, 07 Aprilie 2018, 22:51
0 comentarii

 
Sambata, 07 Aprilie 2018, 22:49
0 comentarii

 Restaurantul RODIV din Găești surprinde nu doar vizual – lucrări ample de modernizare și amenajare chic au dus restaurantul la ...
Joi, 05 Aprilie 2018, 14:47
0 comentarii

 O nouă premieră în administrația dâmbovițeană! Dacă până mai ieri, regula era ca, în cazul unor proiecte de infrastructură, termenul ...
Miercuri, 04 Aprilie 2018, 7:03
0 comentarii

STAN-CEL-PIOS, tartorul politicii dâmbovițene?

de Punct.info.ro | Gura Târgului
Joi, 30 Decembrie 2010, 1:16

Nu credeam că voi ajunge să fiu tocmai eu acela care să-l aplaude pe unul dintre cei mai antipatici politicieni din Dâmbovița, Adrian Țuțuianu, președinte executiv al județenei PSD. Cum scriam cu ceva vreme în urmă, omul este la fel de interesant ca un semn de circulație ”staționarea interzisă”, ca să nu mai vorbim despre serioase carențe în bagajul de cunoștințe obligatorii, pentru cineva cu pretențiile d-lui senator. Peste toate, dl Țuțuianu nu excelează nici la capitolul caracter.

 
Dar, cum deducem din mostrele de înțelepciune populară, dracul nu e (întotdeauna) așa de negru cum îl vede lumea. Mai ales dacă îl așezi lângă un drac și mai negru! Cunoscătorii vor spune că așa ceva nu se există, însă eu le răspund: ba da! Mai negru decât un drăcușor M2 (adică de mâna a doua, second hand pe englezește) este însuși... tartorul.
 
Și-acum să vă explic. Nu mai departe de ieri, vă informam pe surse despre discuțiile purtate de A. Țuțuianu și G. Grozavu, de o parte și F. Popescu de cealaltă parte. Discuțiile s-au finalizat cu angajamentul ferm al reprezentanților PSD (Țuțuianu) și PNL (Grozavu) că vor renunța la acțiunea de blocare a investițiilor în județ. Între timp, am primit confirmarea oficială privind aceste discuţii şi evoluţia lor.
 
Toate bune și frumoase, numai că ceea ce s-a stabilit marți seara, s-a năruit dimineața. Marele lider și combinator de geniu (crede el) Ion Stan, s-a trezit cu fața la cearceaf și a rupt învoiala. Pentru că așa vrea mușchiul lui (sic!).
 
Indiferent de ceea ce cred eu despre dl. Țuțuianu, faptul că într-un moment de luciditate a încercat să îndrepte comportamentul CRIMINAL al PSD & PNL fațăde dâmbovițeni, îi conferă dreptul la o bilă albă.
 
Despre Marele Tartor, politicianul care în mod cinic, rece, calculat, poate călca pe cadavre pentru a-și potoli setea de putere, ar merita să mai vorbim. Mai ales că Ion Stan face un joc absolut dezgustător: folosește sărăcia și deznădejdea dâmbovițenilor pe post de muniție în războiul său murdar pentru putere.
 
Nenorocirea cea mare este că nu ține cu formule clasice, gen ”piei, Satană!”sau ”vade retro satana”. Așa că exorcizarea tartorului Ion Stan trebuie, musai, făcută de electorat.
 
 
 
N.R. Ppentru aparatnicii cu neuronul obosit, care nu citesc decât cartea de telefon și statutul partidului: definiția din DEX a termenului Tartor (sublinierile îmi aparțin)
  
TÁRTOR, tartori, s.m. Căpetenia dracilor; p. gener. drac. ♦ Fig. Conducătorul unei tagme, al unui grup, care conduce cu asprime, despotic. ♦ Fig. Om fără scrupule, care își impune voința, care terorizează, care comite fapte reprobabile. – Cf. tartar.

Trimite comentariul tau:

Nume *:
Email * (nu va fi afisat):
Adresa web:
Vreau sa ma abonez la newsletter.
Mesaj *:

Comentarii (0):


Niciun comentariu la acest articol.