RSS Feed Youtube Twitter Facebook

Meteo

Curs Valutar

Esential

 Actuala echipă de conducere a ALDE Dâmbovița are proiecte care pot fi considerate extrem de ambițioase. Poate chiar PREA ambițioase, ...
de | Politic
Miercuri, 11 Aprilie 2018, 21:14
0 comentarii

 În mai puțin de două săptămâmi, Comisia de la Veneția ar putea fi notificată oficial pentru a prezenta un punct ...
de | Politic
Miercuri, 11 Aprilie 2018, 20:43
0 comentarii

 universitar 2018-2019. Astfel, Universitatea “Valahia” a primit un număr de 1005 locuri de la buget (cu 50 mai multe ca ...
Miercuri, 11 Aprilie 2018, 19:27
0 comentarii

 Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM), a publicat lista job-urilor pe care românii le pot ocupa în UE. ...
de | Social
Miercuri, 11 Aprilie 2018, 18:59
0 comentarii

 Duminică, 15 aprilie, de la ora 19:00, în Sala Mare a Teatrului Tony Bulandra are loc premiera spectacolului Patima roșie, ...
Miercuri, 11 Aprilie 2018, 18:56
0 comentarii

 
Sambata, 07 Aprilie 2018, 22:56
0 comentarii

 
Sambata, 07 Aprilie 2018, 22:54
0 comentarii

 
Sambata, 07 Aprilie 2018, 22:53
0 comentarii

 
Sambata, 07 Aprilie 2018, 22:52
0 comentarii

 
Sambata, 07 Aprilie 2018, 22:51
0 comentarii

 
Sambata, 07 Aprilie 2018, 22:49
0 comentarii

 Restaurantul RODIV din Găești surprinde nu doar vizual – lucrări ample de modernizare și amenajare chic au dus restaurantul la ...
Joi, 05 Aprilie 2018, 14:47
0 comentarii

"Nebunii" (din) PSD

de preluare TTV | Anchete
Marti, 30 Noiembrie 2010, 19:34

Scandalul iscat în după-amiaza zilei de joi în holul Primăriei Târgovişte vă este cunoscut, cum la fel de cunoscuţi vă sunt şi protagoniştii. Despre ceea ce poate şi ştie să facă autointitulatul lider al presei dâmboviţene ne-am convins cu toţii în ultimii 15 ani. Practic, puţini sunt cei care au scăpat de colţii absolventului de Ştefan Gheorghiu. Probabil că au obosit să muşte în stânga şi în dreapta, zi de zi şi ceas de ceas şi s-au gândit că un ajutor nu le-ar strica. L-au găsit în persoana unui tânăr care susţine că este orfan de ambii părinţi, situaţie în care edilii municipiului ar fi obligaţi să-i acorde toată atenţia cuvenită. Ei bine, lucrurile nu stau chiar aşa. Tânărul nu este orfan şi nici „liderii presei dâmboviţene” nu prea sunt lideri ai... corectitudinii profesionale.

 
„La primărie mă aștepta un tânăr pe nume Giani – fără părinți, fără casă, fără loc de muncă, fără nici un venit. Dar cu speranțe! Mă rugase ca în calitatea mea de consilier să intervin pentru a putea fi ajutat să-și găsească un acoperiș deasupra capului. Nu visa la mai mult de o amărâtă de garsonieră confort IV de la marginea târgului, de unde să-și înceapă viața în vremurile astea criminale”  - asta susţine negru pe alb-murdar cel care se prezintă la toată lumea care vrea să-l asculte lider al presei dâmboviţene. Dacă echidistantul, corectul, modestul, PSD-istul şi aşa mai departe Teodor Vasiliu se interesa mai bine ar fi descoperit că tânărul său protejat are şi mamă, are şi tată. Mama trăieşte într-o localitate din sudul judeţului, iar tatăl undeva prin judeţul Bacău. Toate acestea le-am aflat de la fostul soţ al mamei sale, Constantin Pascu.
 
În toate interviurile acordate după incidentul de joi, Geani - la fel de orfan pe cât este protectorul său lider în presă - susţinea sus şi tare că autorităţile au refuzat să-l ajute pentru a avea un acoperiş deasupra capului. Şi de această dată a minţit, arătându-se demn de încrederea acordată de Vasiliu. Viceprimarul municipiului Târgovişte, Honorius Moţoc, ne-a spus că protejatul lui Vasiliu a fost cazat o bună perioadă de vreme în căminul Grupului şcolar Voevodul Mircea de unde a plecat în urmă doi ani. Viceprimarul a subliniat şi faptul că Geani nu se bucură de simpatia celorlalţi tineri.
 
Că Geani nu este simpatizat de colegii săi ne-a confirmat si administratorul Complexului Voievodul Mircea, Ion Neagu
 
 
Pe de altă parte, cei ce îl cunosc pe protejatul PSD-istului Teodor Vasiliu ne-au spus câteva cuvinte despre el, deloc magulitoare.
 
În aceasta situaţie, viceprimarul Honorius Moţoc l-a îndrumat pe tânăr spre Centrul Social Sfânta Maria, până la identificarea unei alte posibilităţi.
 
De la directorul Centrului social, Iancu Avram, am aflat că lui Geani Gheorghe i s-a repartizat o cameră. Toate bune şi frumoase dar protejatul lui Vasiliu nu s-a mai arătat la faţă.
 
Cam aşa stau lucrurile cu Geani. În concluzie, orfan nu este iar locuinţă a primit dar nu i-a plăcut. Sfatul nostru este să încerce să se mute într-o frumoasă casă pe o selecta stradă din Târgovişte. Adică, acasă la familia Vasiliu-Mavrodin. Şi, că tot veni vorba de Vasiliu, hai să spunem ceva şi de domnia-sa, membru de marcă al PSD-ului dâmboviţean. Că visează de multă vreme să ajungă primar al Târgoviştei, ştim. Că se crede cel mai bun, cel mai drept şi mai imparţial jurnalist din lume, ştim. Că ignoră cu suverană suficienţă adevărul, ştim şi asta. Dar, după intrarea în PSD, derapajele sale au luat o amploare şi mai mare. Asta poate şi din cauza bolii sale care, în termeni populari, procesomanie se numeşte. A început să-i placă atât de mult să-şi petreacă vremea prin sălile de judecată încât nici faptul că le pierde pe mai toate nu-l deranjează. Pentru veninul aruncat în direcţia preşedintelui Consilului Judeţean, respectiv primarul municipiului, procesomanul a plătit şi va plăti în continuare. Va plăti în faţa lui Dumnezeu dar şi din propriul buzunar. De pierdut le va pierde şi pe celelalte. În primul rând pentru că în cel mai curat stil PSD-ist, Vasiliu jigneşte în stânga şi în dreapta, fără a se baza pe ceva concret. În al doilea rând, martorul său de serviciu, pe care îl prezintă în faţa instanţei de fiecare dată, a fost diagnosticat de specialişti cu schizofrenie. Şi la viitorul proces, looser-ul Vasiliu, se va prezenta tot cu Daniel Bucureşteanul, cel diagnosticat  cu schizofrenie. L-am contactat telefonic şi pe martorul de serviciu al pseudo-deontologului Vasiliu, Bucureşteanul, care ne-a spus să folosim adeverinţa medicală care atestă diagnosticul specialiştilor, undeva unde omul intră de obicei singur.
 
În ceea ce priveşte calităţile profesionale şi morale ale social-democratului Teodor Vasiliu, serioase îndoieli au până şi colegii săi de partid. Printre aceştia îl gasim şi pe preşedintele PSD Târgovişte, Victor Sanda, care, prin 2004 spunea că: „Daca Teodor Vasiliu câştigă Primăria Târgovişte, Târgoviştea va ajunge un ospiciu de nebuni”.

Trimite comentariul tau:

Nume *:
Email * (nu va fi afisat):
Adresa web:
Vreau sa ma abonez la newsletter.
Mesaj *:

Comentarii (2):

Dorina C a spus:
Marti, 20 Martie 2012, 18:07
Aveti dreptate,Tedi Vasiliu va face din Primariaa orasului Targoviste un Ospiciu de nebuni iar locuitorii orasului Targoviste vor fii legati de miini si de piciore in acest Ospiciu,iar Seful acestui INSTITUT,El insusi SCHIZOFREN va ride pe toti ce prosti sinteti ca l-ati votat.
Melicovici a spus:
Joi, 10 Februarie 2011, 12:44
Am urmarit si eu de zeci de ori imaginile cu scenele din holul primariei. Dincolo de ipocrizie si restul evenimentelor, pot sa spun ca nu am vazut in viata mea o asa diversiune "vasiliana". ba chiar am inregistrat imaginile asa, ptr mine si le-am urmarit cu atentie, ptr a deslusi substratul celor intamplate. Pe fata dreptatea ai spune ca e de partea lui Vasiliu, dincolo de "perdeaua" oferita cu insistenta aproape paranoica celor cativa telespectatori care oricum ajung din nimereala pe seara sa vada postul lor tv,vad o deruta totala a celui care a dat peste cap record dupa record plimbandu-se la aproape toate partidele. Artpress Tv este de multa vreme un post local compromis, prin modul de a prezenta faptele si mai ales prin metodele furibunde de a provoca furie naivilor. Foaia orasului, "lider in mass media", se intoarce retur aproape cum a fost distribuita, adica prea putine vandute la tarabe. Va dau un exemplu: in vreme ce blogul meu are 17 afisari pe minut in zilele mai slabe, "liderul in mass media locala" abia aduna un numar de unici sau ma rog, de cititori, comparabil ca numeric cu o echipa de handbal. M-ai dat pe spate bre' Tedi ce de lume te citeste...