You are currently viewing Marele PNL devine… MICUL PNL!

Marele PNL devine… MICUL PNL!

  • Post category:POLITIC

Deputatul Cezar Preda a renunțat la diplomație și a ieșit la atac, după ce, în mod repetat, a fost ținta unorcampanii de defăimare lansate de chiar colegii de partid.

Dacă până mai ieri vorbea mai mult sau mai puțin voalat despre problemele grave din sânul PNL, atât la nivel local cât și la centru, acum, deputatul liberal nu se sfiește să spună adevăruri care dau fiori reci liberalilor adevărați, care sunt interesați de situația partidului, nu de sinecuri pentru 2-3 protejați ai ”tătucului” de la București.
Fără menajamente, Preda a avertizat că așa cum stau acum lucrurile, MARELE PNL va deveni curând MICUL PNL, partid insignifiant, care nu va mai conta deloc în ecuația politică.
Furios pe cei care colportează informații false despre parlamentarii liberali, Cezar Preda a decis să rupă punțile care îl legau de gruparea Guran-Grozavu, anunțând că își va desfășura activitatea politică exclusiv în cabinetul parlamentar și în teritoriu, fără să mai participe la ședințele din sediul PNL.
”Partidul Național Liberal, marele Partid Național Liberal, creat prin fuziunea celor două partide, va ajunge MICUL Partid Național Liberal, continuând așa. De doi ani de zile, numai dăm oameni afară și desființăm organizații (…) Eu la ședințele acestor oameni nu mă mai duc. Și nu vreau să mai am de-a face cu oameni care nu-s în stare de nimic, care n-au demonstrat niciodată că pot să câștige ceva, oameni care sunt puși să distrugă tot.
Duc în teritoriu discuții că parlamentarii îndeamnă primarii să treacă la PSD. NU LE E RUȘINE? NOI LA PSD?! Noi n-am fost USL-iști. Cezar Preda nu a fost USL-ist niciodată. Cum să trimit eu vreun primar… asta le e mintea! (…) astea-s golănisme pe care eu nu le tolerez!”
În ciuda tratamentului la care este supus și chiar dacă este evident că gruparea Orban ar fi foarte fericită dacă ar scăpa de fostul PDL-ist de frunte, Cezar Preda anunță că nu intenționează să le facă pe plac. ”Eu din PNL nu plec, dar mă bat!”, anunță Preda.
”Ne-au luat sediile, ne-au luat imnul, ne-au luat sediul central… cum să părăsim… păi ce, AM AJUNS SĂ NE DEA AFARĂ UNII CARE AVEAU 8%? Eu nu sunt așa, eu o să mă bat (…) Dacă vor să facă politică cu mine alde dl. Grozavu și dl. Plăiașu, să vedem, să facem politică. Ne