2020 – debut… de foc pentru pompierii dâmbovițeni!

În perioada 06 – 12 ianuarie 2020, echipajele de intervenţie din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Basarab I” al judeţului Dâmboviţa au fost solicitate şi au intervenit la 64 de evenimente: 9 incendii la gospodăriile populaţiei (locuinţe, anexe gospodăreşti etc.), 25 incendii de vegetație,  8 acţiuni pentru asigurare zonă la accidente rutiere, 20 acţiuni pentru asigurare zonă la activități religioase (prilejuite de Sărbătorirea Botezului Domnului şi a Sfântului Ioan Botezătorul) și două acţiuni pentru asistenţă persoane. Echipajele SMURD din cadrul ISU ”Basarab I” Dâmboviţa au fost solicitate şi au intervenit în această perioadă la 214 cazuri medicale.

Subunităţile de intervenţie au desfășurat 17 acțiuni de recunoaștere în teren (pentru identificarea/evaluarea căilor de acces și intervenție).

În perioada 06 – 07 ianuarie, cu ocazia sărbătoririi Botezului Domnului şi a Sfântului Ioan Botezătorul, personalul Inspecţiei de Prevenire a desfăşurat controale de specialitate pe linia prevenirii incendiilor la unități de cult unde s-a preconizat o afluenţă mare de persoane. Pe timpul controalelor au fost desfăşurate şi activităţi de instruire şi informare preventivă. De asemenea, a fost acordată asistenţă tehnică de specialitate pe linia prevenirii incendiilor şi avizării-autorizării.

COMPARTIMENT

INFORMARE ȘI RELAȚII PUBLICE

Foto – ilustrație

Lasă un răspuns

5788 More posts in ACTUAL category
Recommended for you
LUCRĂRILE DE REABILITARE ȘI MODERNIZARE DIN PIAȚA TRICOLORULUI AU FOST FINALIZATE

Daniel Cristian Stan, primarul municipiului Târgoviște, a anunțat în această seară, în cadrul unei conferințe...