CJD: Lucrăm la cel mai important proiect de infrastructură rutieră din județ!

CJD: Lucrăm la cel mai important proiect de infrastructură rutieră din județ!

  • Post category:ACTUAL

În cadrul unei conferințe de presă, organizate, astăzi, 4 februarie 2020, la sediul Consiliului Județean Dâmbovița (CJD), președintele CJD, Alexandru Oprea, a anunțat că vineri, 31 ianuarie. au fost depuse ofertele pentru cel mai important proiect, ce vizează modernizarea infrastructurii rutiere a județului.

Este vorba despre „Dezvoltarea infrastructurii de transport județean prin modernizarea DJ720, DJ720B, DJ711 și DJ101B pe traseul limită județ Prahova – Moreni – Gura Ocniței – Răzvad – Ulmi – Târgoviște – Comișani – Bucșani – Băleni – Dobra – Finta – Bilciurești – Cojasca – Cornești – Butimanu – Niculești – Limită Județ Ilfov”, în lungime de 62,161 km și cu o valoare totală de 211.822.388,29 lei.

În prezent, proiectul se află în faza de evaluare a ofertelor depuse în cadrul procedurii de achiziție publică, în vederea atribuirii contractului de lucrări, urmând ca până la jumătatea anului, în funcție de eventualele contestații depuse de către ofertanți în cadrul procedurii, să fie desemnate firmele câștigătoare.

Alexandru Oprea: avem ofertanți pentru toate cele patru loturi; îmbucurător este că nu sunt atât de mulți, în urma solicitărilor de clarificare, au rămas doi, trei, pentru fiecare lot, ceea ce sperăm să ușureze mult procedurile de evaluare a ofertelor, astfel încât în cursul următoarelor luni să putem semna contractele de execuție a lucrărilor.

Datorită valorii lucrărilor și lungimii traseului, prin proiectul tehnic, obiectivul a fost împărțit în următoarele sectoare:

* Lot 1 – DJ 720B Ulmi – Gura Ocniței și DJ 720 Gura Ocniței – Moreni – Limită județ Prahova

L=13,169 km

* Lot 2 – DJ 711 Ulmi – Comișani – Băleni L=16,000 km

* Lot 3 – DJ 711 Băleni (pod peste Racovița) – Dobra Bilciurești – Cojasca L=19,350 km

* Lot 4 – DJ 711 Cojasca (pod peste Canal) – Bujoreanca și DJ 101B Lucianca – Niculești – Limită

județ Ilfov L=13,642 km

Sursa: Consiliul Județean Dâmbovița