You are currently viewing Dâmbovița are buget. Cu voturile liberalilor!

Dâmbovița are buget. Cu voturile liberalilor!

  • Post category:ACTUAL

Situație inedită în Consiliul Județean Dâmbovița, unde mobilizarea la vot a consilierilor liberali a făcut posibilă adoptarea bugetului pe 2020!

Dacă până acum relația dintre președintele CJD (membru PSD) și consilierii PNL era destul de tensionată (ca să nu spunem mai mult), astăzi situația a fost alta: voturile consilierilor PNL au fost determinante pentru adoptarea unor proiecte de hotărâre importante, inclusiv – sau mai ales – bugetul județului!

Întâmplarea a fost popularizată chiar de președintele CJD, social-democratul Alexandru Oprea, care le-a mulțumit public consilierilor liberali, ”…fără de care acest proiect nu ar fi putut trece (neavând majoritate din partea consilierilor PSD) și cărora le mulțumesc mult pentru susținere.”

Alexandru Oprea remarcă ineditul situației, fiind pentru prima oară când se întâmplă așa ceva. Șeful administrației județene consideră că armonia din CJD, la votarea bugetului, arată că ”… în urma unei analize punctuale și foarte riguroase, am reușit să construim un buget echilibrat, care să contribuie la realizarea investițiilor atât de necesare în județ.”

Alexandru Oprea își încheie mesajul mulțumind tuturor consilierilor, social-democrați și liberali deopotrivă, pentru susținerea bugetului.

Un lucru extrem de #important pentru județul #Dâmbovița s-a întâmplat astăzi.

În cadrul ședinței #CJD a fost supus #votului cel mai important punct de pe ordinea de zi, vital pentru buna derulare a proiectelor din județ. Este vorba despre #bugetul județului Dâmbovița, care a fost aprobat atât cu votul consilierilor PSD, cât și cu votul consilierilor #PNL, fără de care acest proiect nu ar fi putut trece (neavând majoritate din partea consilierilor PSD) și cărora le mulțumesc mult pentru susținere.

Este pentru prima oară când se întâmplă așa ceva și nu pot decât să mă bucur deoarece acest fapt dovedește că, în urma unei analize punctuale și foarte riguroase, am reușit să construim un buget echilibrat, care să contribuie la realizarea investițiilor atât de necesare în județ.

Și vă asigur că vor fi foarte multe investiții.

Deși bugetul este mai mic cu 79,4 milioane decât cel de anul trecut, sumele alocate pentru investiții în infrastructura rutieră sunt cu 420% mai mari, așa încât vom reuși să asfaltăm peste 220 de km de drumuri județene. Va fi cel mai #mare proiect investițional din #istoria Consiliului Județean Dâmbovița, realizat din bugetul #propriu al județului.

Nu mai vorbesc de cele peste 70 de asocieri cu UAT-urile dâmbovițene, prin care vom reuși să asfaltăm foarte multe drumuri comunale, în total, peste 150 de km.

Ne vom ține de treabă și sper ca lucrările să înceapă cât mai repede!

Încă o dată, mulțumesc colegilor consilieri din PSD și consilierilor PNL pentru că au susținut acest buget!

#Respect pentru Dâmbovița și dâmbovițeni!” (Alexandru Oprea)