You are currently viewing Dep. Carmen Holban, mesaj pentru liberali: lăsați jocurile și GUVERNAȚI!

Dep. Carmen Holban, mesaj pentru liberali: lăsați jocurile și GUVERNAȚI!

Joi, toți ochii vor fi pe parlamentarii PNL! Votul de învestire a Guvernului Cîțu va fi riguros monitorizat de adversarii de la PSD, care au anunțat că vor supraveghea respectarea deciziei CCR de către liberali.

Pentru a elimina orice dubiu cu privire la comportamentul parlamentarilor PNL, social-democrații le cer să voteze la vedere.

Într-un mesaj transmis prin intermediul rețelelor de socializare, Carmen Holban, deputat PSD de Dâmbovița, le cere colegilor liberali să își asume responsabilitatea guvernării. Să renunțe la ”jocul anticipatelor” pentru că situația gravă din țară nu mai permite jocuri politice ieftine și guverne provizorii, cu puteri limitate.

”Joi, Birourile Permanente Reunite, îşi vor exprima votul pentru Cabinetul Cîţu (sau Orban III, sub acoperire).

Totuşi, acoperirea nu mai ţine! PNL trebuie să respecte deciziile Curții și să voteze „LA VEDERE” pentru învestirea propriului guvern. Să renunțe la jocul anticipatelor și să-și pună un guvern cu puteri depline care poate lua măsurile necesare în această situație. Dacă poate!

Din responsabilitate politică, PSD nu a întârziat votul, după cum s-a văzut, pentru că România nu poate merge mai departe cu un cabinet interimar. Să sperăm că noul virus nu va pune în imposibilitate ședința de învestire. Tot ce se întâmplă astăzi este numai (i)responsabilitatea PNL! Să nu uităm!”, a punctat dep. Carmen Holban