You are currently viewing Medicii de familie din Pucioasa, întâlnire cu primarul orașului

Medicii de familie din Pucioasa, întâlnire cu primarul orașului

  • Post category:ACTUAL

Medicii de familie din Pucioasa au fost convocați marți, 3 martie 2020, pentru o întâlnire, chiar de către edilul orașului, Constantin Ana.

„Majoritatea a dat curs invitației noastre și le mulțumesc pentru asta!

Am analizat împreună situația dificilă pe care o parcurgem și modul în care sunt respectate dispozițiile legate de izolarea la domiciliu a persoanelor ce provin din zonele afectate!

Împreună am decis să intensificăm eforturile de a identifica cetățenii ce nu respectă regulile și care refuză cu inconștiență izolarea la domiciliu, afectând siguranța noastră, a tuturor!

Totodată, am dat asigurări doamnelor doctor că vom veni în sprijinul tuturor persoanelor izolate la domiciliu, care nu pot să își asigure resursele de baza în această perioadă dificilă!

În plus, deși îmi doresc din suflet să nu avem nevoie, le-am comunicat faptul că este pregătită o zonă de carantină dotată cu 12 paturi și care asigură un minim de confort!

Împreună, am mai luat decizia de a adresa încă o dată populației această rugaminte importantă:

Haideți să fim cu toții responsabili!!!

Prin efortul nostru comun, cu sinceritate si respect fata de semeni, vom reduce efectele acestei epidemii!”, a spus Constantin Ana, primarul orașului Pucioasa.

Sursa: preluare Bazar Media