You are currently viewing DECIZIE ISTORICĂ Vodafone România: Toate apelurile din Franța, Italia, Spania, Germania și Marea Britanie către România sunt gratuite până la finalul lunii!

DECIZIE ISTORICĂ Vodafone România: Toate apelurile din Franța, Italia, Spania, Germania și Marea Britanie către România sunt gratuite până la finalul lunii!

Într-o comunicare făcută public de curând, Vodafone România anunță o serie de măsuri venite în sprijinul celor afectați dar și pentru a facilita comunicarea și legătura cu persoanele care au ales să nu vină în România, pentru a proteja comunitatea de temutul virus COVID-19:

Misiunea noastră, acum mai mult ca oricând, este să menținem toți clienții conectați și să le asigurăm toate serviciile de comunicații de care au nevoie pentru a lucra și a învăța, pentru a rămâne în legătură cu familia și prietenii,  pentru a avea acces la servicii medicale și servicii de urgență.

În acest moment, operațiunile legate de funcționalitatea rețelelor noastre fixe și mobile se desfășoară în condiții optime, nefiind înregistrate probleme în ceea ce privește stabilitatea și calitatea serviciilor furnizate de Vodafone România.

Vodafone a activat echipa de business continuity și a implementat proceduri specifice pentru această situație și pentru a monitoriza și reacționa rapid atunci când este necesar. Avem rezultate pozitive care ne dau încredere că vom putea susține în continuare clienții și serviciile pe care le furnizăm.

Din grijă pentru clienții noștri, recomandăm utilizarea serviciilor online ale Vodafone pentru a evita deplasările care nu sunt neapărat necesare. Abonații Vodafone  pot vizualiza factura aici: http://factura.vodafone.ro. Ei își pot plăti factura în My Vodafone – http://goo.gl/13NBMU sau direct pe website: https://bit.ly/2xAnMND.

Avem soluții similare pentru utilizatorii noștri de cartele preplătite, aceștia având posibilitatea de a reîncărca în aplicația My Vodafone: https://vdf.site/reincarcare sau online pe www.vodafone.ro/reincarcare.

Clienților business le oferim servicii de lucru la distanță precum VPN, Wi-Fi mobil, sisteme complete de conferințe audio-video. Toate acestea sunt disponibile pe www.vodafone.ro/business.

Mai mult, Vodafone a pus deja la dispoziție oferte adaptate pentru a-și sprijini clienții și a luat măsuri pentru a facilita serviciile de comunicare gratuite, acolo unde este nevoie.

De exemplu, una dintre măsurile pentru a ajuta clienții noștri să rămână conectați fără nicio grijă legată de costuri a fost luată în weekend de către Vodafone România: toate apelurile din Franța, Italia, Spania, Germania și Marea Britanie către România sunt gratuite până la finalul lunii pentru toți clienții Vodafone.

Mai mult decât atât, începând din 19 martie, clienții persoane fizice au posibilitatea de a activa, până la finalul lui martie, un bonus de 300 de minute internaționale disponibile pentru apeluri către Italia, Spania, Germania, Franța, Marea Britanie și Austria. Bonusul poate fi activat direct în My Vodafone.

Sănătatea și siguranța angajaților și clienților noștri reprezintă prioritatea numărul 1 a Vodafone România.

Având în vedere faptul că Vodafone România este o companie digitală, am putut reacționa rapid la situația actuală și am extins de îndată lucrul de acasă pentru a putea susține operațiunile pe care le desfășurăm.

În doar câteva zile am reușit să mutăm cu succes întreaga activitate de relații cu clienții în afara biroului, în sistem de muncă de acasă, menținând, în același timp, nivelul de calitate a serviciilor pentru clienți. A fost o provocare uriașă și reușita nu ar fi fost posibilă fără efortul remarcabil și munca susținută a tuturor echipelor noastre, care au depus toate eforturile necesare pentru a trece la noul mod de lucru, continuând să fie acolo pentru clienții noștri, fără întreruperi.

Vodafone România a luat măsuri de protecție și de prevenție pentru angajații din magazine. Acestea rămân deschise, cu păstrarea strictă a distanței sociale și aplicarea practicilor de sănătate și siguranță.  Astfel, am redus deja programul în magazine la 6 ore pe zi. De asemenea, am implementat accesul restricționat în magazine, câte o persoană pentru fiecare agent disponibil. Indicatori de podea cu distanța de siguranță care trebuie respectată au fost montați în rețeaua de magazine. Toate modificările programului de lucru al magazinelor Vodafone România sunt disponibile la: https://www.vodafone.ro/magazine-vodafone/index.htm.

Echipele noastre de teren – tehnicieni, echipe de mentenanță și instalări – în special cele care lucrează direct cu clienții, au primit echipament de protecție și au fost instruite cu privire la acțiunile preventive pe care trebuie să le ia pentru a se proteja pe ei și pe clienți.

Vom monitoriza constant situația la nivel național și vom acționa în consecință pentru a ne proteja angajații, după cum este necesar. Suntem în contact constant și îndeaproape cu autoritățile naționale de sănătate pentru a ne asigura că respectăm orice recomandări suplimentare.

Începând de săptămâna trecută, Vodafone România a intensificat sistemul de muncă de acasă, adoptând acest model în toate funcțiunile de business în care acest lucru a fost posibil. În prezent, toți angajații noștri din întreaga țară care își desfășurau activitatea în birouri lucrează de la distanță, inclusiv toate echipele de relații cu clienții.

În timpul acestei crize fără precedent, Fundația Vodafone România își continuă misiunea de a contribui la sprijinirea societății românești prin mai multe inițiative în parteneriat cu Guvernul și alte autorități, precum și cu organizații non-guvernamentale.  Astfel, Fundația Vodafone România a sponsorizat achiziția unei mașini de testare și a 5,000 de teste pentru centrul de triaj din Arad, care vor fi folosite de Spitalul Județean Arad, DSP (Direcția de Sănătate Publică) și ISJU (Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență) pentru a testa oamenii care vin în România prin punctul de frontieră Nădlac.