Hotelul Ceres din Pucioasa devine centru de carantină

Primarul orașului Pucioasa, Constantin Ana, anunță pe Facebook:

Cu tristete dar si cu speranta va anunt faptul ca Pucioasa va sta in prima linie in lupta din ce in ce mai dura cu epidemia de Coronavirus!

Oricat de tare am incercat sa impiedic acest lucru se pare ca epidemia se extinde cu o viteza atat de mare incat toate argumentele mele au fost de prisos!

In urma unei decizii a Ministerului Muncii, prin care pune la dispozitie autoritatilor toate hotelurile pe care le detin in tara, Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta a emis astazi o decizie prin care Hotelul Ceres devine centru de carantina!

Am incercat cu argumente sa impiedic aceasta decizie dar se pare ca intrarea in zona rosie si a Spaniei, Germaniei si Frantei duce la o crestere exponentiala a numarului de persoane pentru care se inlocuieste decizia izolarii la domiciliu cu cea de intrare in carantina!

In rest cu amaraciune mai spun un singur lucru:

Mi-as dori din suflet ca toate orasele din judet la fel de preocupate si implicate ca si noi!

Nu este normal, nu este uman sa descarcam aceasta presiune a spatiilor de carantina doar pe Pucioasa intr-o masura mai mare si pe Targoviste, intr-o masura mai mica!

Puterea noastra dragilor, vine din unitate!

Asta cer si de la locuitorii orasului, dar si de la primarii din judet!

One Comment

  • Daniela spune:

    Cred ca este mult mai eficient si nu atat de periculos pentru locuitorii unui oras daca s-ar utiliza hotelurile care sunt pe la cota 1000 sau din zonele mai putin populate .Hotelul Ceres e chiar in centrul orasului! Oamenii vor iesi la cumparaturi totusi,chiar daca pastreaza distanta, si iau toate masurile de precautie ,va fi centrul Pucioasei un punct cu o incarcatura virala puternica.In momentul cand nu esti de acord cu o decizie trebuie sa vii cu argumente si cu idei si sa negociezi cu Ministerul Muncii alte posibilitati.Sunteti linistit Domnule Primar?Locuiti in centrul orasului?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *