You are currently viewing ALDE Dâmbovița: În situații de criză apar… lașii!

ALDE Dâmbovița: În situații de criză apar… lașii!

Dacă după război mulți viteji se arată, pe timp de „război” începem să numărăm lașii. E ușor să iei decizii doar pentru privați, este simplu să apari la televizor și să anunți că doar bucureștenii vor fi testați pentru depistarea coronavirusului, dar e greu să le răspunzi celor din afara capitalei, care îți spun indignați că este discriminare pe față. Astfel că, Victor Costache a ales cea mai simplă variantă: fuga de responsabilitate, fuga din calea românilor supărați, demisia! Când a finanțat o unitate medicală privată, la care era angajat, în timp ce deținea și calitatea de ministru, nu și-a înaintat demisia de onoare. Acum a făcut rost de ea? De ce? Pentru că funcția este prea mare pentru un om atât de mic într-o situație de criză? Pentru că situația este scăpată de sub control?

Victor Costache a fugit din fața românilor în plin moment de criză a sănătății, când nu sunt suficiente cadre medicale care să trateze bolnavii, când nu sunt suficiente echipamente de protecție pentru cei din linia I, când au început să curgă cazurile de deces din cauza COVID-19. A fugit în momentul în care aceste aspecte trebuiau gestionate eficient, rapid, cu capacitatea pe care ar trebui să o aibă un adevărat ministru al sănătății! Vedem ce va urma…

Dragi autorități, nu mai este timp pentru jocuri politice. Este nevoie de specialiști desăvârșiți care să salveze populația de această nenorocire. Vă rugăm să fiți responsabili, vă rugăm să vă respectați pe voi, să ne respectați pe noi, să îi respectați pe adevărații eroi, cei expuși permanent, care stau în linia I, fără armele necesare împotriva coronavirusului!