VIRGIL GURAN (PNL): Mesajul este foarte clar – Guvernul României va fi alături de cetăţenii săi, va ajuta comunităţile locale…

VIRGIL GURAN (PNL): Mesajul este foarte clar – Guvernul României va fi alături de cetăţenii săi, va ajuta comunităţile locale…

Comunicat

Guvernul PNL vine cu măsuri menite să reducă din impactul devastator care s-a abătut asupra comunităților din cauza fenomenelor meteo periculoase. Este în desfășurare o amplă operațiune de evaluare a pagubelor produse de inundaţii, pentru a putea interveni în sprijinul populaţiei.

Din păcate, vedem cu dezamăgire că necazul oamenilor este folosit în lupta politică. Facem apel către cei tentaţi de această abordare lipsită de etică să lase deoparte interesele mărunte şi să-şi concentreze energia în ajutorarea cetăţenilor. Guvernul României a avut şi are în continuare, în atenţie situaţia din întreaga ţară.

Județul Dâmbovița a primit de la Guvernul României, prin Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației (MLPDA) suma de 5.451.000 lei din Fondul de intervenție la dispoziţia Guvernului pentru refacerea unor obiective afectate în urma inundaţiilor.

Domnul Președinte al PNL Dâmbovița, Virgil Guran, vicepreședinte PNL și consilier al premierului Ludovic Orban îi asigură pe toţi cetățenii, dar și pe reprezentanții admnistrațiilor locale dâmbovițene, că, mai multe comisii pentru evaluarea pagubelor din cadrul Prefecturii Dâmbovița, împreună cu cei de la ISU, fac evaluări în teren şi în baza unui raport, fiecare localitate afectată va primi sprijin.

Mesajul este foarte clar: Guvernul României va fi alături de cetăţenii săi, va ajuta comunităţile locale să îşi reabiliteze infrastructura rutieră dacă a fost afectată şi mai ales va fi alături de cetăţenii județului care au avut probleme sau au avut de suferit din cauza acestor inundaţii.

PNL Dâmbovița