PNL DÂMBOVIŢA ATACĂ DUR PSD ȘI PE SENATORUL TITUS CORLĂŢEAN

Comunicat de presă

Din capitolul P.S.D, mereu surprinzător!
Derapajul poziției publice a senatorului Titus Corlateanu, într-o conferință de presă susținută la Găești, a atins o încărcătură a neadevărurilor greu de egalat!
Catalogat ca unul dintre membrii PSD cu un discurs echilibrat și moderat, ieșirea publică a senatorului a surprins prin lipsa argumentelor logice și proliferarea în spațiul public a unor minciuni sfruntate!
PNL, prefectul și oculta mondială au hotărât să răpească Spitalul din Găești oamenilor și să interneze acolo extratereștrii!!!
Cunoscându-l ca un cetățean evlavios, îi transmitem distinsului senator ca TOȚI suntem chipul și asemănarea Domnului, nu doar cei care nu s-au infectat cu noul coronavirus!
Spitalul Găești a devenit spital suport Covid pentru OAMENI, pentru cei care nu au nicio vina că s-au infectat și care trebuie să fie și ei tratați într-un spital separat de ceilalți tocmai pentru a proteja întreaga populației! Cei care sunt infectați cu SARS-CoV-2, sunt tot OAMENI, domnule senator!
Celor care suferă da alte afecțiuni nu le-a fost refuzat dreptul la sănătate! Pentru ei Spitalul de Urgență Târgoviște, unitate modernă, cu toate specializările, este DESCHIS!
Singurul adevăr pe care l-ați rostit în discursul public a fost acela că ,,sănătatea românilor nu trebuie negociată!” Așa este, domnule senator!
Sănătatea românilor, A TUTUROR ROMÂNILOR, nu trebuie negociată! Când vorbiți de sănătatea românilor, nu-i mai împărțiți în cei cărora fariseic vă adresați și cei care nu vă ascultă!
În final, nu vă putem spune decât un singur lucru: ,,Vă rătăciți, neștiind Scripturile, domnule senator!”

Biroul de presă al PNL Dâmbovița

5840 More posts in ACTUAL category
Recommended for you
11 AUGUST 2020, COVID-19 – VEZI SITUAȚIA DIN DÂMBOVIȚA

În ultimele 24 de ore, sub autoritatea Instituției Prefectului, peste 300 de politiști din cadrul...