You are currently viewing PNL DÂMBOVIȚA – RĂSPUNS TĂIOS PENTRU PSD PE TEMA „MIGRĂRII” PRIMARILOR

PNL DÂMBOVIȚA – RĂSPUNS TĂIOS PENTRU PSD PE TEMA „MIGRĂRII” PRIMARILOR

Comunicat

Jale, nevoie mare!

Corul de bocitoare al PSD își arată din nou măiestria în spațiul public unde, pe voci din ce în ce mai stridente și înlăcrimate, se tânguie aproape ritualic că ,,vezi, Doamne, PNL nu se mai oprește din furat primari PSD!”

Trist, domnilor de la PSD! Trist!
Erați în căutarea unui slogan de campanie și l-ați găsit? PNL fură primarii PSD!

Chiar atât de mic este orizontul dumneavoastră?

Doar atât ați înțeles din ceea ce se întâmplă în jurul vostru?

Pentru voi primarii sunt niște marionete care pot fi mânuite și furate de oricine, oricând?

Sau sunt proprietatea vreunui partid și atunci partidul dispune în mod discreționar de ei?

Dacă la ultimele doua întrebări ați raspuns cu ,,DA” vă anunțăm, dragi colegi, că aveți o mare problemă când vă raportați la realitate!

Primarii NU sunt proprietatea nimănui, iar dacă la sfârșitul unui mandat și-au făcut o analiză a activității lor și a nevoilor comunității și au decis că pentru un NOU ciclu electoral să se alăture echipei PNL, să știți că nu înseamnă că sunt lași, hoți sau trădători!

Oamenii nu se schimbă peste noapte iar invectivele pe care le aruncați asupra lor se răsfrâng asupra întregii comunități!
Lăsați comunitățile să-i judece prin vot, nu dumneavoastră!

În ceea ce privește “șantajul, amenințările și mituirea” îi consiliem gratuit, doar de data aceasta, pe distinșii noștri colegi de la PSD și îi sfătuim să se adreseze altor organe ale statului dacă au asemenea informații!

P.S. Cât de fariseic să fii să vorbești de racolari de primari înainte de depunerea candidaturilor când, în 2014 prin OUG 55, sub ,,măreața gândire” a președintelui PSD, Victor Viorel Ponta, ați denaturat votul din 2012 al multor comunități și, la jumătatea mandatului, ați adus cu arcanul primari în PSD?

PNL DÂMBOVIȚA