You are currently viewing Chindia Târgoviște revine la Ploiești. Primul joc pe care roș-albaștrii îl vor susține pe “Ilie Oană” în retur va fi cel cu CFR Cluj, campioana țării

Chindia Târgoviște revine la Ploiești. Primul joc pe care roș-albaștrii îl vor susține pe “Ilie Oană” în retur va fi cel cu CFR Cluj, campioana țării

Meciul cu Academica Clinceni a fost ultimul pentru Chindia Târgoviște pe care l-a disputat din postura de echipă gazdă la Centrul Național de Fotbal de la Buftea.
Începând din luna februarie, roș-albaștrii vor susține jocurile de pe teren propriu pe stadionul “Ilie Oană” din Ploiești, locație care i-a mai găzduit și după ce au realizat promovarea în prima ligă. Revenirea pe “Ilie Oană” va avea loc după ce ploieștenii au acceeptat cererea de închiriere a stadionului depusă de oficialii Chindiei la început de 2021.
Astfel, după un periplu pe arenele din Giurgiu și Buftea, târgoviștenii vor reveni pe arena ploieșteană, una dintre cele mai frumoase din România. Primul joc pe care elevii lui Emil Săndoi îl vor disputa pe stadionul din Ploiești, în returul campionatului, va fi cel cu CFR Cluj, campioana României, programat pe 1 februarie. După meciul cu CFR, al doilea meci pe care Chindia îl va juca pe “Ilie Oană” va fi disputa cu FC Botoșani, din cadrul etapei a 21-a.
Chindia a mai susținut meciurile din propria organizare la Ploiești, în perioasa 2019-2020, după care dâmbovițenii s-au trezit “expulzați” fără niciun motiv clar de acolo.
Chindia, încurajată din nou, din tribună, de către fani
Chindia a decis să fie din nou alături de suporterii săi, iar duminică după-amiază, câțiva zeci de suporteri au fost lăsați să asiste la o ședință de pregătire a echipei, desfășurată pe terenul din incinta Complexului Turistic de Natație din Târgoviște.
Pe durata antrenamentului, fanii au creat o atmosferă superbă și au transmis următorul mesaj la finalul ședinței de pregătire: “Chindia bate Sibiul”.
Joi, 28 ianuarie, de la ora 17.00, în deplasare, Chindia va înfrunta pe FC Hermannstadat, în runda a 19-a a campionatului.

Autor:M.I.