You are currently viewing Un secol de viață! Primăria comunei Raciu a serbat cel mai vârstnic locuitor din comunitate!

Un secol de viață! Primăria comunei Raciu a serbat cel mai vârstnic locuitor din comunitate!

Zi de sărbătoare în comuna Raciu, cel mai vârstnic locuitor al comunității a împlinit 100 de ani, un secol de viață.

Astăzi, 21 iulie 2021, primarul comunei Raciu, alături de viceprimar, consilieri locali şi de colectivul Primăriei Raciu s-au deplasat la locuinţa doamnei Barbu Rada care a împlinit venerabila vârstă de 100 de ani.

Tanti Rada, a lui Ilie Tâmplaru, aşa cum e cunoscută în sat sărbătorita a rămas văduvă la 46 de ani, a crescut singură patru copii, a avut o viaţă cu suișuri și coborâșuri, cu perioade bune, și mai puțin bune, a trecut prin toate greutăţile vieţii: război, foamete, comunism şi covid, dar îşi duce traiul frumos şi în armonie, alături de copiii, nepoţii şi strănepoţii săi, aici în localitate, înconjurată de afecţiunea şi respectul celor dragi.

Din spusele sărbătoritei, secretul longevităţii sale este hrana sănătoasă, produsă în gospodărie, liniştea în familie, cumpătarea, dar mai presus de toate, voia lui Dumnezeu care i-a dăruit anii pe care astăzi îi sărbătoreşte.

Deocamdată, dânsa este singura persoană din comuna noastră care a ajuns la frumoasa vârstă de 100 de ani.

Ne-am bucurat că am putut să o sărbătorim, să-i oferim o diplomă, un tort, un buchet de flori şi un stimulent financiar oferit tuturor celor care ajung la această vârstă. Îi urăm multă sănătate alături de cei dragi şi să se bucure de ani frumoşi în continuare!