You are currently viewing Monica Ilie, viceprimar Târgoviște: ”dragi părinți și bunici, învățați-vă copiii să meargă să împrumute cărți, să citească la sala de lectură, se petreacă timp frumos printre cei mai buni și sinceri prieteni, cărțile”

Monica Ilie, viceprimar Târgoviște: ”dragi părinți și bunici, învățați-vă copiii să meargă să împrumute cărți, să citească la sala de lectură, se petreacă timp frumos printre cei mai buni și sinceri prieteni, cărțile”

Îndemn al viceprimarului municipiului Târgoviște, Monica Ilie, la părinți și bunici. Cu prilejul inaugurării Secției pentru Copii a Bibliotecii Județene, din cartierul Matei Basarab, cadrul didactic târgoviștean readuce în atenția adulților importanța îndemnurilor date copiilor de a merge la bibliotecă și de a-și alege cărțile ca prieteni.

”Copiii au de acum o nouă bibliotecă în Târgoviște, în cartierul Matei Basarab, un loc plăcut, modern, primitor, dotat excelent. După multă vreme, iată, există un spațiu corespunzător pentru lectură, pentru activități potrivite vârstei, o bibliotecă dedicată celor mai mici dintre cititori. Investiția a fost realizată de Consiliul Județean Dâmbovița, într-un fost punct termic, și este de un real folos comunității.
Așa că, dragi părinți și bunici, învățați-vă copiii să meargă să împrumute cărți, să citească la sala de lectură, se petreacă timp frumos printre cei mai buni și sinceri prieteni, cărțile. Mergeți cu ei, este un timp câștigat și bine petrecut împreună”, îndeamnă viceprimarul municipiului Târgoviște, într-o postare, pe pagina sa de socializare.

AUTOR: F.S.