You are currently viewing Târgovișteni, nu uitați, mai sunt doar câteva zile în care ne putem vota orașul în concursul „Regio, pașaport spre dezvoltare în Sud-Muntenia!”

Târgovișteni, nu uitați, mai sunt doar câteva zile în care ne putem vota orașul în concursul „Regio, pașaport spre dezvoltare în Sud-Muntenia!”

Târgoviștea poate fi din nou la înălțime, iar progresele îi pot fi recunoscute, la nivel de regiune. Pentru asta, însă, este nevoie de implicarea locuitorilor și a dâmbovițenilor, în general, care pot vota în cadrul concursului „Regio, pașaport spre dezvoltare în Sud-Muntenia!” proiectele derulate în județ. Data limită pentru exprimarea acestor aprecieri pe pagina concursului este 1 noiembrie.

Prieteni, mai sunt câteva zile în care putem să votăm proiectele din cadrul Concursului. E simplu: accesați linkul și vă înregistrați votul, alegând un proiect din fiecare domeniu: https://concurs.adrsm.ro/
Până la 1 noiembrie
✌️ Municipiul Târgoviște participă la acest concurs cu nu mai puțin de 🔟 investiții, pe care le puteți regăsi la domeniile:
✅ ️Eficiență energetică (3 proiecte);
✅️ Dezvoltare urbană (un proiect);
✅️ Regenerare urbană (3 proiecte);
✅️ Educație (3 proiecte);
PREMII pentru votanți: ADR Sud-Muntenia va acorda, prin tragere la sorți, trei premii ce constau în city-break-uri în zonele turistice din regiunea Sud-Muntenia.
Dar, cel mai important: astfel de concursuri, întreceri, provocări reprezintă o aducere împreună a noastră, într-un efort comun de a vorbi și altora despre orașul nostru drag. Pentru unii o joacă, pentru unii un lucru serios, pentru cei mai mulți și una și alta: o șansă de promovare a orașului, cu toate cele frumoase ale lui.
Da, și recunosc: sunt competitiv și îmi place să câștigăm. Haideți să fim primii, din nou! Ne mobilizăm?”, întreabă primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan.

AUTOR: F.S.