You are currently viewing Voleibalistele Clubului Sportiv Municipal Târgoviște vor victoria cu Corona Brașov în primul duel din play-off-ul campionatului

Voleibalistele Clubului Sportiv Municipal Târgoviște vor victoria cu Corona Brașov în primul duel din play-off-ul campionatului

Voleibalistele Clubului Sportiv Municipal Târgoviște sunt gata pentru meciurile din play-off-ul campionatului. În noua faza a întreceri, în sferturi, formația dâmbovițeană va înfrunta pe Corona Brașov, una dintre echipele incomode ale campionatului.

Primul duel dintre cele două formații este programat, sâmbătă, 23 martie, de la ora 17.00, în Sala „Ioan Valerian” din Târgoviște. Târgoviștencele țintesc victoria pentru a face rapid primul pas spre careul de ași al competiției.  În faza sferturilor se av juca după sistemul „două din trei”. Următoarea confruntare dintre cele două echipe va avea loc pe 27 martie, iar dacă va mai fi cazul pentru al treilea meci, acesta se va disputa pe 30 martie.

În acest sezon, atât în campionat, cât și în Cupă, cele două formații s-au întâlnit de patru ori. Chiar dacă gruparea din Brașov a pus de fiecare dată probleme târgoviștencelor, scorul general al întâlnirilor directe dintre echipe este de 3-1 în favoarea CSM-ului.

Tabloul meciurilor din play-off-ul Diviziei A1 la volei feminin

CSM Târgoviște – Corona Brașov

Rapid București – CSM București

CSM Volei Alba Blaj – Dinamo București

CSM Lugoj  – CSO Voluntari.

M.I.