You are currently viewing USR nu renunță: FĂRĂ PENALI!

USR nu renunță: FĂRĂ PENALI!

  • Post category:POLITIC

28Uniunea Salvați România (USR) nu renunță la ideea inițierii unui referendum care, într-un final, ar conduce la înlăturarea ”penalilor” din funcțiile publice.

28

Campania de strângere de semnături continuă, revitalizată și de recentele evenimente de pe scena politică.

Într-un mesaj transmis dâmbovițenilor prin intermediul presei, liderul USR Dâmbovița, deputatul Dumitru Lupescu le cere acestora să se implice pentru a genera atât de necesara schimbare.

Stimați cetățeni,

Inițiativa “Fără penali în funcții publice” are nevoie de implicarea noastră, ține de noi sa schimbam ceva în jurul nostru.

Împreună reușim, dar numai luptând zi de zi, participând la acțiuni așa cum poate fiecare, interacționând cu cei apropiați, cunoscuți, atrăgându-i alături de noi, picătura cu picătura, semnătura cu semnătura.

Așa ajungem mai aproape de scopul propus – strângerea semnăturilor necesare declanșării referendumului de modificare în acest sens a art. 37 din Constituție.

Puterea grupului oamenilor ce doresc normalitate este peste puterea condamnaților penal sau a corupților.

Haideți să strângem semnături pentru România, pentru noi și pentru copiii noștri!

Fără Penali în funcții publice!

Pentru semnat, ridicat ori predat tabele, sunteți așteptați de luni până vineri, orele 11:00-15:00,  la sediul USR Dâmbovița din Târgoviște, B-dul Independenței, bloc 3A, parter, zona Caraiman și la echipele mobile din localitățile dâmbovițene.

Deputat Dumitru Lupescu,
Președinte USR Dâmbovița