You are currently viewing Ponta: huliganii, INTERZIS la proteste!

Ponta: huliganii, INTERZIS la proteste!

  • Post category:POLITIC

Victor Ponta vrea să interzică accesul huliganilor la proteste. Potrivit stiripesurse.ro, Ponta a anunțat la un post de televiziune că intenționează să inițieze, în Parlament, modificare legii care reglementează activitatea Jandarmeriei.

Fostul șef al Guvernului și al PSD crede că prin modificarea Legii ar trebui să se interzică celor care sunt înregistrați la jandarmerie ca având un comportament problematic, să ia parte la manifestările publice de acest gen.

Jandarmeria (…) este o instituție care are informațiile necesare legate de acele persoane care în mod frecvent participă la evenimente, de la meciurile de fotbal începând, cu această dorință de a crea tulburențe. Îi au fișați, îi au cu nume, de altfel există și o lege impusă de Federația Internațională de Fotbal și poți să dai anumite sancțiuni, în ziua meciului cei cunoscuți ca huligani vin și stau la secția de poliție. Mă și gândeam, că am auzit că se va modifica Legea Jandarmeriei, și o să fac un amendament, acești șefi de huligani să știm când sunt manifestații publice, proteste, ce-or fi ele, democratice de altfel, acești oameni să nu poată participa”, a declarat Victor Ponta la România TV, citat de publicația stiripesurse.ro.

Victor Ponta este, în prezent, liderul partidului Pro România și deputat independent în Parlament.