Actiunea ”Oameni noi” continuă

USR continuă și duminică, 23 septembrie, acțiunea de strângere de semnături pentru petiția ”Oameni noi”.

Lansată în urmă cu o săptămână, inițiativa cetățenească de reformă a legislației electorale pentru simplificarea accesului cetățenilor competenți în politică se bucură de susținerea Uniunii Salvați România, alături de alte aproximativ 30 de organizații civice și formațiuni politice.

Pentru ca inițiativa să poată fi transformată în proiect de act normativ, e nevoie de cel puțin 100.000 de semnături în 6 luni, din cel puțin 11 județe și Municipiul București.

Astăzi, militanții USR și cei ai organizațiilor implicate în proiect vor fi prezenți în Piața Tricolorului din Târgoviște.

Într-un mesaj transmis prin intermediul rețelelor de socializare, Dumitru Lupescu, deputat și președinte USR Dâmbovița anunță evenimentul și, totodată, invită cetățenii să se alăture inițiativei de reformare a legislației electorale.

”Duminica 23 septembrie 2018, așa cum am promis la precedenta acțiune postată și mediatizata, voluntarii proiectului „#oameni-noi”, susținut și de USR și de Ro100, vom fi prezenți de la ora 11 în Piața Tricolorului din Târgoviște pentru strângerea semnăturilor de susținere a acestei inițiative civice.
Ținută : veste ori tricouri, simple sau personalizate (Fără penali, Un milion, #Oameni-noi, USR, Ro100, Ro+, MRI).

Vă așteptăm!

Echipa mixta de coordonare județeană a proiectului”

Foto: Hotnews.ro