You are currently viewing Dumitru Lupescu: 12.000 de mulțumiri pe plan național!

Dumitru Lupescu: 12.000 de mulțumiri pe plan național!

  • Post category:POLITIC

Comunicat de presă

Mulțumim tuturor delegaților USR, membri și nemembri, pentru modul profesionist în care și-au făcut datoria de a asigura legalitatea votului în acest weekend.

Am primit multe cereri din partea cetățenilor de a participa ca delegați din partea USR  în secțiile de votare din județ.

Cu înștiințarea Biroului Electoral Județean Dâmbovița, am asigurat 155 de delegați din partea USR în secțiile de votare, dintre care 37 în Târgoviște, 20 pe zona Moreni și ceilalți în alte localități dâmbovițene.

Pentru că am fost „cu ochii-n patru”, pentru că am sesizat cea mai mică neregulă, li s-a făcut teamă unora să folosească metodele tradiționale de fraudare a votului.

Asta dovedește încă odată că participarea cetățenilor, monitorizarea autorităților de către aceștia, reprezintă o condiție pentru buna funcționare a democrației!

Sperăm ca toți voluntarii să rămâneți alături de noi pe viitor.

România are nevoie de oameni noi în politică, de oameni noi care să intre în administrațiile publice și să le schimbe din interior în folosul fiecarui cetățean și al comunității pe care o reprezintă.

Hai în USR! https://www.usr.ro/inscriere/ . Semnează pentru #oameninoi! https://www.oameni-noi.ro/

Relații suplimentare la nr de apel 0345 404 141, la sediul USR Dâmbovița din Târgoviște – Bd Independenței nr 26, BL 3A, parter, ap 1, zona „Caraiman” (luni-vineri între 9-17) și la sediul USR Moreni de la et. 1 al halei vechi – str cpt Pantea Ion, tel 0725 109 728 și 0732 688 208.