You are currently viewing Primarii PSD, convocați la sediul din Kiseleff 10

Primarii PSD, convocați la sediul din Kiseleff 10

  • Post category:POLITIC

Aproximativ 25 de aleși locali PSD au participat, miercuri, la o întâlnire cu conducerea centrală a partidului. Potrivit surelor noastre, delegația dâmbovițeană a fost primită de secretarul general al partidului, Codrin Ștefănescu.

La întâlnire s-a discutat mai întâi despre situația din sânul organizației județene PSD, liderii partidului subliniind că deciziile luate în cadrul Comitetului Executiv Național sunt statutare, legale și obligatorii pentru toți membrii PSD.  În aceeași ordine de idei, toți membrii PSD Dâmbovița sunt obligați să respecte hotărârea CEx de excludere din partid a fostului președinte PSD Dâmbovița, Adrian Țuțuianu, dar și pe cea de numire a unui președinte interimar.

Liderii PSD le-au cerut social-democraților dâmbovițeni să nu se lase atrași în dispute personale, care slăbesc partidul, ci să dea dovadă de solidaritate și maturitate politică, având în vedere că urmează doi ani electorali extrem de dificili.

Surse apropiate de vârful PSD spun că, inițial, s-a decis ca o delegație de 15-20 de persoane să fie convocată la sediu pentru discuții, decizia de a chema toți primarii PSD din județ fiind luată cu mai puțin de 24 de ore înaintea întâlnirii. Dintre cei care au putut fi contactați, 30 de primari au confirmat participarea – 25 dintre aceștia fiind prezenți, miercuri, la sediul din Kiseleff.

Aceleași surse mai spun că numărul participanților ar fi fost mult mai mare, dar că Adrian Țuțuianu și fidelii acestuia ar fi făcut presiuni asupra primarilor pentru a-i determina să nu răspundă invitației (s.n).

Vom reveni în cursul zilei de joi cu informații detaliate despre întâlnire și cu declarații ale participanților.

 

sursa: www.bazarmedia.ro