(Nici) USR nu-l vrea pe Țuțuianu!

La ”ușa” domnului senator Adrian Țuțuianu nu a fost nimeni din USR, nu i s-a făcut nicio ofertă și nu i s-a trimis nicio propunere de aderare ca membru al USR.

Uniunea Salvați România (USR) dezminte categoric faptul că ar fi avansat vreo ofertă politică fostului șef PSD-ist sau că ar fi avut vreo discuție, de orice fel, privind o eventuală înscrierea a senatorului Țuțuianu în USR.

Pe pagina de Facebook a USR Dâmbovița a fost publicată o declarație de presă, semnată de președintele organizației, deputatul Dumitru Lupescu, prin care se demontează, practic, încă una dintre fumigenele lansate de fostul baron roșu al județului.

”Declarație de presă

Uniunea Salvați România și mai ales filiala județeană Dâmbovița a USR a luat act de declarațiile de azi ale domnului senator independent (fost membru PSD) Adrian Țuțuianu, din care reiese că a fost contactat de toate partidele.

Citez din declarația de azi, știre publicată și de Gazeta Dâmboviței:
„…Eu nu am bătut la uşa nimănui, dar la uşa mea au bătut toţi. Am discutat cu toate partidele politice, cu conducerea lor naţională, la iniţiativa acestor partide politice… Fiecare mi-a făcut o ofertă pe care o analizez, pentru că sunt două lucruri de spus aici”.

Uniunea Salvați România – filiala județeană Dâmbovița, este împuternicita să declare că: „la ușa” domnului senator Adrian Țuțuianu nu a fost nimeni din USR, nu i s-a făcut nicio ofertă și nu i s-a trimis nicio propunere de aderare ca membru al USR.

Semnează pentru conformitate:

Dumitru Lupescu, Deputat de Dâmbovița din partea USR, Președ. fil. județene USR Dâmbovița”

Așadar, gogoașa cu oferte de la toate partidele, se dezumflă. Dacă punem în ecuație și faptul că – încă neoficial, dar la fel de categoric (pe surse) –  PNL Dâmbovița neagă orice discuție cu Adrian Țuțuianu pe această temă, suntem forțați să constatăm că Adrian Țuțuianu dezinformează (a se citi: minte) cu bună știință. Sau, mai grav, omul este victima inconștientă a propriilor fabulații, pe care nu reușește să le mai despartă de realitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *