You are currently viewing Cezar PREDA: PNL nu câștigă nimic din schimbarea lui Comănescu

Cezar PREDA: PNL nu câștigă nimic din schimbarea lui Comănescu

  • Post category:POLITIC

Schimbările spectaculoase de pe scena politică dâmbovițeană și repercusiunile asupra administrației județene nu sunt neapărat benefice pentru PNL, susține deputatul Cezar Preda.

”PNL nu câștigă nimic din schimbarea lui Comănescu. PNL nu câștigă nimic nici dacă rămânea Comănescu. PNL va câștiga doar dacă va ști și va putea să folosească oportunitatea de a-și consolida poziția în Consiliul Județean. Să putem promova proiectele noastre, să le arătăm oamenilor că merităm votul lor”, ne-a declarat fruntașul liberal

”Faptul că PSD își rotește cadrele din fruntea CJD nu ne aduce nici un beneficiu. Este lupta lor și singurul câștig pentru noi este acela că PSD devine vulnerabil iar oamenii se cam satură de scandalurile de la ei (n.n. PSD). Dar noi trebuie să ave alternativă pregătită. Trebuie să avem o propunere credibilă pentru funcția de președinte al CJD. Spun asta de luni de zile, sper că cineva din partid m-a și auzit”, ne-a mai spus deputatul Cezar Preda.

Dacă apelul deputatului Cezar Preda a fost sau nu auzit în sediul PNL Dâmbovița, vom afla. Deocamdată, surse liberale dau ca sigur faptul că liberalii îl vor arunca în lupta pentru șefia CJD pe Iulian Brezeanu,  profesor universitar și membru PNL. Aceleași surse liberale spun, însă, că Iulian Brezeanu ar avea o puternică opoziție în sânul partidului, reproșându-i-se sinuosul traiect politic (fost PLD, PDL, FMP, PMP, UNPR, PNL).