You are currently viewing Sastisit de politicieni? Hai la o cafea cu oameni noi (în politică)!

Sastisit de politicieni? Hai la o cafea cu oameni noi (în politică)!

”Fii invitatul nostru la un ceai (cafea, suc) cu oameni noi în politică”, un eveniment organizat de filiala USR Dâmbovița și Biroul Parlamentar Dumitru Lupescu, constituie, fără îndoială, o abordare inedită a relației politic-cetățean.

USR Dâmbovița anunța, deunăzi, intenția de a îmbunătăți comunicarea cu electoratul din județ, care are dreptul de a fi informat în legătură cu activitatea celor care vin și îi cer voturile.

Un element inedit în strategia USR Dâmbovița este chiar evenimentul care se va derula duminică, 17 februarie, în intervalul orar 15.00-17.00, la sediul din Târgoviște, B-dul Independenței nr. 26, blocul 3A, parter, ap. 1 – zona Caraiman.

Fii invitatul nostru la un ceai (cafea, suc) cu oameni noi în politică presupune, așa cum lasă să înțeleagă titlul, o întâlnire între reprezentanții USR Dâmbovița și cei care vor dori să afle mai multe despre formațiunea politică în cauză – sau cei care susțin inițiativele USR, cum ar fi ”Fără penali” sau ”oameni noi în politică”.

USR Dâmbovița a lansat prin intermediul presei o invitație dâmbovițenilor de a cunoaște ceea ce organizatorii au numit ”oameni noi în politică”

Cum ar fi să poți participa la luarea deciziilor ce te afectează? Hai să ne cunoaștem duminică, 17 februarie 2019, de la ora 15:00.

USR schimbă deja România.

✅ Am intrat în parlament cu 9%, suntem în opoziție și totuși reușim să schimbăm politica din România;

✅ USR a adus transparența în Parlamentul României la un nou nivel. La fel și numirile în instituții;

✅ Uniunea Salvați România organizează concursuri publice și transparente pentru orice post și nominalizează întotdeauna cea mai competentă persoană pentru respectiva funcție;

✅ Ne-am dori să fim mai mulți, pentru că doar fiind mulți putem salva țara asta de „ei”.

Vino să ne cunoaștem”, este mesajul adresat de USR dâmbovițenilor