You are currently viewing Corneliu Ștefan (PSD): PNDL, o reală oportunitate de dezvoltare

Corneliu Ștefan (PSD): PNDL, o reală oportunitate de dezvoltare

Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL), derulat și finanțat de Guvernul României, a ajuns (din nou) subiect de contre între putere și opoziție. Printr-un mesaj publicat pe o rețea de socializare, deputatul PSD de Dâmbovița Corneliu Ștefan arată că programul reprezintă o reală oportunitate de dezvoltare pentru comunitățile rurale.

Subliniind că Guvernul a alocat prin PNDL I și PNDL II peste 115 milioane de lei, oferind oportunități excelente de dezvoltare comunităților locale, deputatul social-democrat a demarat o campanie de informare în legătură cu proiectele din județul Dâmbovița, care au primit finanțare guvernamentală.

”PNDL reprezintă o oportunitate reală de dezvoltare a comunităților locale, iar județul Dâmbovița este un beneficiar important al acestui program guvernamental inițiat de Guvernul PSD și îmbunătățit în fiecare an, pentru ca unitățile administrativ teritoriale să beneficieze de sprijin pentru soluționarea celor mai stringente probleme din localități. Sute de proiecte din județul #Dâmbovița au primit finanțare prin PNDL 1 și PNDL 2.

Începând de astăzi voi prezenta toate investițiile finanțate de Guvernul României, prin Ministerul Dezvoltării Regionale”, a scris deputatul Corneliu Ștefan pe pagina proprie de Facebook.

Foto: Facebook Corneliu Ștefan