You are currently viewing ALDE taxează enormitățile protejatei lui Cioloș

ALDE taxează enormitățile protejatei lui Cioloș

Comunicat de presă.

USR – PLUS – ”forța motrice” – un pas către degradarea societății, a respectării familiei și a proprietății!

Este inadmisibil ca oameni cu studii, cu o bază profesională solidă, indiferent din ce dezamăgiri personale sau frustrări, aleg să meargă pe o linie a neomarxismului de factură cioloșistă.

Pentru ce au murit tinerii în ”89? Pentru libertate, pentru democrație, pentru dreptul la proprietate individuală. Sângele vărsat de acei tineri ne obligă să cinstim, să respectăm și să ducem mai departe cauza lor. Cel puțin, pentru memoria lor nu avem voie să promovăm idei anti-europene. Este grav și de neacceptat că la 30 de ani de la revoluție ”forța motrice ” a USR – PLUS a propus desființarea proprietății, o idee mai degrabă cu adânci rădăcini în volumele politicianiste ale lui Marx și Engels, decât într-o Uniune Europeană bazată pe respectul individului și al proprietății.

Oamenii trebuie să învețe că numai împreună putem lua decizii în mod eficient. Personal, dintotdeauna mi-a plăcut să evoluez, să muncesc și să nu mă complac într-o zonă de confort. Iar aceste lucruri le-am aplicat atât în viața profesională, cât și în cea politică. Liderii trebuie să învețe să fie factori de decizie eficienți sau riscă rezultatele și încrederea echipei care militează pentru prosperitatea poporului.

Îmi doresc ca oamenii să analizeze bine, să taxeze derapajele marxist-cioloșiste și, la alegerile europarlamentare, să ia decizia corectă. Desființarea proprietății private sau renunțarea la viața de cuplu în favoarea traiului în grup nu reprezintă soluții ”inovatoare” așa cum s-a exprimat Oana Bogdan, ci o revenire la colectivizarea din anii comunismului cu tentă de swing sex. Cred că oamenii vor taxa acest mod marxist – cioloșist si necreștinesc de a face politică.

Ionel PETRE, 

Președinte ALDE Dâmbovița