You are currently viewing USR acuză abuzurile PSD-ALDE!

USR acuză abuzurile PSD-ALDE!

  • Post category:POLITIC

După Pro România și USR acuză că este tratată cu rea-voință de administrațiile locale.

Într-un comunicat remis presei dâmbovițene, deputatul Dumitru Lupescu face cunoscut faptul că nici la Găești și nici la Crevedia Uniunea nu a primit autorizație pentru instalarea corturilor electorale, destinate strângerii de semnături.

”Refuzul este un abuz”, susține dep. Lupescu, acuzând coaliția PSD-ALDE că ar fi la originea acestui abuz.

”USR a depus mai multe cereri de corturi însă acestea au fost respinse fără să ni se prezinte un motiv real. Este o încălcare a drepturilor noastre de a fi în stradă și de a strânge semnături pentru a candida la alegerile europarlamentare.

Vedem constant cum ni se pun bețe în roate însă vom continua să strângem semnături și să taxăm abuzurile prin contestarea lor în instanță. PSD-ALDE și „sateliții” se tem de noi, de susținerea pe care USR-PLUS o are din partea societății civile.

Deoarece Alianța 2020 USR-PLUS este o alianță electorală pentru alegerile de pe 26 mai. Obiectivul nostru este să câștigăm toate alegerile parlamentare până in 2020 și să dăm României un guvern onest și competent. Așa cum românii așteaptă!”

N.R. Pentru corecta informare, facem precizarea că în cele două localități primarii aparțin PNL (Găești) și UNPR (Crevedia).