You are currently viewing Colegiul Economic a câștigat Cupa Liceelor ”Kaldio”!

Colegiul Economic a câștigat Cupa Liceelor ”Kaldio”!

  • Post category:SPORT

Echipa de fotbal a Colegiului Economic Ion Ghica este marea câștigătoare a Cupei Liceelor la fotbal. După ce a trecut cu mari emoții de faza grupelor, s-a mobilizat exemplar în partidele care au urmat, reușind o performanță de excepție.

După un traseu șovăielnic la începutul competiției, forțând limitele și dovedind o determinare demne de admirație în partidele care au urmat, echipa profesorului Edi Prisăcaru s-au impus în marea finală cu 1-0 în fața celor de la Liceul Tehnologic Spiru Haret și a câștigat Cupa Liceelor „Kaldio” la fotbal pe teren redus.

Remarcabila reușită venea după ce, în confruntarea directă din grupe, Colegiul Economic pierduse în fața celor de la Spiru Haret cu un categoric 1-9!

Medaliile de bronz au ajuns la Liceul Teoretic Petru Cercel, care a trecut la limită în finala mică de Liceul Teoretic I.H. Rădulescu (4-3).

Ziua finalelor s-a încheiat cu un meci între profesori și organizatori. A fost epilogul primei ediții a Cupei Liceelor „Kaldio” la fotbal, aprilie 2019, la Complexul Turistic de Natație Târgoviște.

O poveste frumoasă cu ”Va urma!”, promit organizatorii.