”Am încheiat campania in mijlocul dâmbovițenilor”

Este mesajul transmis pe facebook de președintele executiv al PSD Dâmbovița, deputatul Corneliu Ștefan, ilustrând perfect un final de campanie electorală în care social-democrații au monopolizat atenția publicului.

După o campanie neobișnuit de încrâncenată, pentru un scrutin european, singurii care par să-și fi păstrat energia sunt militanții PSD.

”Am încheiat campania electorală printre oamenii din Moreni, Pucioasa şi Fieni, care ne-au dat asigurări că duminică vor vota pentru un viitor prosper al României în Europa”, scrie deputatul Ștefan pe facebook, într-o postare însoțită de mai multe fotografii realizate în localitățile din județ.

Parlamentarul social-democrat le cere dâmbovițenilor să vină la vot, pentru că scrutinul de duminică ar fi, mai mult decât oricând în trecut, despre recâștigarea demnității și recunoașterea drepturilor românilor în Europa.

”Alegerile de duminică sunt despre câștigarea demnității în Uniunea Europeană, despre lupta pentru drepturile românilor în Europa, despre consolidarea poziției țării noastre în marea familie europeană.

Mulțumesc echipei PSD pentru implicare în acest maraton electoral.

Duminică, 26 mai, vă îndemn să mergeți la vot și să alegeți pe cei mai performanți și patrioți candidați la alegerile europarlamentare – echipa PSD.

România merită mai mult respect în Europa.

#Dâmbovița merită mai mult.

#PSD”, își încheie mesajul deputatul Corneliu Ștefan, președintele executiv al PSD Dâmbovița

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *