You are currently viewing Andrei Plumb: mulțumim dâmbovițenilor pentru încredere și-i așteptăm la vot!

Andrei Plumb: mulțumim dâmbovițenilor pentru încredere și-i așteptăm la vot!

  • Post category:POLITIC

Cu doar câteva ore înainte de încheierea oficială a campaniei electorale pentru alegerile de duminică, au curs mesajele din partea principalilor actori politici.

Unii au ales rețelele de socializare, alții comunicate de presă menite a ajunge la un număr cât mai mare de cititori.

Este și cazul coordonatorului campaniei electorale a PSD Dâmbovița, Andrei Plumb, care, printr-un comunicat de presă, a ținut să mulțumească tuturor celor implicați în epuizantele acțiuni din tot județul, dar și dâmbovițenilor, pentru deschiderea cu care au primit echipele de campanie ale PSD.

La final de campanie electorală pentru alegerile europarlamentare, vreau să le mulțumesc tuturor colegilor pentru eforturile făcute în a prezenta dâmbovițenilor oferta electorală a Partidului Social Democrat.

PSD a ales o campanie pozitivă, bazată pe prezentarea unor fapte, nu pe răspândirea unor vorbe, nu pe violență verbală sau fizică, nu pe jigniri și insinuări. Iar acest lucru s-a reflectat în modul extraordinar în care echipele PSD Dâmbovița au fost primite de dâmbovițeni, în toate localitățile județului, semn că aceasta este atitudinea pe care oamenii o așteaptă de la partidele politice, dar și că dâmbovițenii apreciază măsurile luate de guvernarea PSD.

Duminică, 26 mai, este o zi decisivă pentru viitorul european al României. PSD are un program coerent pentru Parlamentul European, care urmărește ca România să stea la masa deciziilor europene, să-și ocupe locul pe care îl merită în Europa, iar românii să fie respectați  la fel ca ceilalți cetățeni europeni.

PSD Dâmbovița a dat candidatul de pe locul 1 pe listele Partidului Social Democrat, ceea ce reprezintă o mare onoare, dar și o mare responsabilitate. Dar mai ales o mare oportunitate pentru acest județ!

De aceea, pe 26 mai, vă aștept la vot într-un număr cât mai mare pentru a vota lista de candidați a PSD pentru Parlamentul European. Cu votul dumneavoastră, Dâmbovița va primi mai  mult respect! România va primi mai mult respect în Europa! 

Andrei Plumb,

Coordonator campanie electorală

PSD Dâmbovița