You are currently viewing Rovana Plumb: ”Nu am venit să fac o ”figură de stil”. Chiar iubesc Dâmbovița!”

Rovana Plumb: ”Nu am venit să fac o ”figură de stil”. Chiar iubesc Dâmbovița!”

  • Post category:POLITIC

Numărul 1 pe lista PSD pentru alegerile europarlamentare și (cel mai probabil) comisar european nominalizat de același partid, Rovana Plumb spune că nicio clipă nu a luat în calcul abandonarea organizației al cărei președinte este.

Indiferent de rezultatul scrutinului de duminică și de atribuțiile pe care le va avea în viitoarea legislatură, nu va renunța nici la funcția de președinte al PSD Dâmbovița, nici la implicarea totală în viața politico-administrativă a județului.

”Apreciez foarte mult munca tuturor liderilor PSD locali, de aici, din Dâmbovița și vreau să le spun că voi rămâne la președinția organizației județene a PSD cu toată determinarea. Nu am venit ca să plec, nu am venit să fac o “figură de stil”, chiar iubesc Dâmbovița”, a declarat Rovana Plumb la Columna TV.

Întrebată despre atmosfera din partid, liderul social-democraților dâmbovițeni a demontat zvonurile privind frământări în sânul organizației, care ar fi culminat cu un exod al primarilor PSD către alte partide.

„Sunt onorată să fiu președintele uneia dintre cele mai puternice organizații PSD din țară și vreau să le mulțumesc tuturor colegelor și colegilor mei, fie că vorbim de primari, de președinți de organizații, de consilieri județeni, de consilieri locali, dar și simpli membri, pentru atitudinea pe care o au zi de zi.

Nici o clipă nu s-au gândit să trădeze PSD plecând din partid. Din contră nu le place trădarea, nu le plac cei care au fost odată membri ai PSD și partidul le-a dat totul, iar acum să le întorc spatele și să le vorbesc urât. Inclusiv la mitingul organizat de PSD național la Târgoviște, fiecare membru a răspuns cu multă solidaritate”, a mai spus președintele PSD Dâmbovița