You are currently viewing Au început lucrările la Dâmbovița Mall!

Au început lucrările la Dâmbovița Mall!

  • Post category:ACTUAL

Veste uriașă pentru cei ce sperau ca Târgoviște să intre în rândul orașelor moderne, cu centre comerciale aidoma celor din occident – sau cel puțin celor din centrele urbane dezvoltate ale țării.

Președintele CJD, Alexandru Oprea, anunță pe facebook, că au început lucrările la ceea ce va deveni în maxim 12 luni ”Dâmbovița Mall”!

Confirmarea vine și oficial, de pe site-ul Consiliului Județean Dâmbovița, care informează că președintele Oprea a vizitat din nou șantierul viitorului Mall, acolo unde constructorul lucrează la organizarea de șantier.

”Așa cum anunțam săptămâna trecută, au început lucrările la primul centru comercial modern din orașul Târgoviște, Dâmbovița Mall. Acest fapt a fost constatat de către reprezentanți ai Direcției Generale Infrastructură Locală din cadrul Consiliului Județean Dâmbovița, care au efectuat astăzi, 28 mai a.c., o vizită de lucru în zonă. În prezent, constructorul întreprinde lucrări pentru organizarea șantierului, defrișare și amenajarea locației viitorului centru comercial.

Dâmbovița Mall se va desfășura pe o suprafață de 33 000 mp și va cuprinde un hipermarket Carrefour, 150 de magazine, restaurante, cinema, spații de agrement, de recreere și de petrecere a timpului liber și locuri de joacă pentru copii.

Proiectul cu o valoare de aproximativ 50 milioane euro reprezintă una dintre cele mai mari investiții private din regiune, singura de acest gen din județul Dâmbovița și aduce o contribuție majoră la dezvoltarea comunității locale, care implică investiții pe toate ariile de interes ale locuitorilor – de la spații de retail, la cele destinate petrecerii timpului liber, infrastructură publică și, nu în ultimul rând, la crearea de locuri de muncă și dezvoltarea economică a orașului.

Reamintim faptul că firma Prime Kapital a câștigat licitația publică, pentru acordarea drepturilor de construire a unui centru comercial, pe o suprafață de 7 hectare de teren, parte a fostei unități militare din zona gării”,ce arată în comunicatul CJD.