You are currently viewing DGASPC – manifestări dedicate Zilei Copilului

DGASPC – manifestări dedicate Zilei Copilului

  • Post category:ACTUAL

Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Alexandru Oprea, însoțit de secretarul județul Dâmbovița, Ivan Vasile Ivanoff, a participat astăzi, 28 mai 2019, la evenimentul organizat de Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Dâmbovița (DGASPC), instituție subordonată CJD.

Manifestările, organizate la Teatrul Tony Bulandra din Târgoviște, pentru a marca ziua copilului, au constat într-un spectacol caritabil, oferit copiilor care beneficiază de măsuri de protecție specială.

”Încep prin a vă ura la mulți ani (…) cred că nimic nu este mai de preț decât copilăria, cea mai frumoasă perioadă a vieții noastre, în care nu avem atâtea griji și nici atâtea responsabilități. Felicit organizatorii dar și pe cei care ați avut curajul nu doar de a da naștere unor copii, dar și pe acela de a vă implica în creșterea și educația altor copii, care nu sunt neapărat legați biologic de dumneavoastră, dar cred că ați reușit să creați acele punți de comunicare și să le dați acestor copii un lucru esențial, speranța că se poate, că pot avea o viață normală și absolut firească. Pentru lucrul acesta, eu ca președinte vremelnic al unei instituții publice, care are obligații să sprijine aceste demersuri, vă mulțumesc. Și pentru căsărbătorim copilăria, a celor pe care îi consiliați și îi sprijiniți, eu le urez celor mici La mulți ani, să aibă o viață fericită, iar dumneavoastră să vă bucurați de reușitele lor”, le-a spus președintele CJD, celor prezenți.

De asemenea, în această perioadă, în centrele subordonate DGASPC Dâmbovița, cei mici marchează ziua de 1 Iunie prin jocuri, concursuri, mese festive și cadouri primite cu sprijinul sponsorilor.

Sursa: Comunicat de presă al Consiliului Județean Dâmbovița