You are currently viewing ÎN SFÂRȘIT! Telecabina Peștera-Babele circula din nou!

ÎN SFÂRȘIT! Telecabina Peștera-Babele circula din nou!

  • Post category:ACTUAL

Transportul pe cablu a fost, timp de mulți ani, cea mai apreciată metodă de a ajunge în stațiunea Peștera-Padina, pentru toți cei care nu aveau condiția fizică sau timpul necesar pentru a străbate la pas traseele montane care duc la ”Perla Bucegilor”.

Cum infrastructura rutiera a fost până de curând un adevărat coșmar, pentru mulți turiști telecabina Bușteni-Babele-Peștera a fost singura cale de a putea vizita mirifica zonă din inima Bucegilor, Peștera Ialomiței și toată salba de Chei spectaculoase din aval de Peștera, pe firul râului Ialomița.

De mai bine de un an de zile, telecabina nu a mai circulat pe segmentul Babele-Peștera, din pricina  unor lucrări de mentenanță obligatorii, fapt care a condus la suspendarea activității pe o perioadă destul de lungă.

Acum, coșmarul s-a sfârșit! Începând de sâmbătă, 25 mai 2019, telecabina Peștera-Babele și-a reluat cursele regulate, după cum anunță operatorul rețelei de transport pe cablu, TELEFERIC PRAHOVA.

Astfel, potrivit informațiilor furnizate prin intermediul unei rețele de socializare, telecabina va funcționa după următorul program:

TELECABINA PEȘTERA-BABELE
– Prima urcare | ora 9:00
– Ultima urcare | ora 15:00

TELECABINA BABELE-PEȘTERA
– Prima coborâre | ora 9:00
– Ultima coborâre | ora 15:30

FOTO: http://travel4photo.blogspot.com