You are currently viewing PSD Dâmbovița, încotro?

PSD Dâmbovița, încotro?

  • Post category:POLITIC

Apele s-ar putea limpezi în PSD Dâmbovița odată cu organizarea Conferinței Județene a partidului, stabilită pentru data de 6 septembrie.

Războiul surd din sânul organizației nu mai poate continua, este cuvântul de ordine pe care și-l însușesc toți cei implicați. Desigur, fiecare vede rezolvarea prin victoria taberei proprii!

Anunțată inițial pentru începutul lunii octombrie, data de organizare a conferinței a fost devansată sub presiunea ”rebelilor” din Dâmbovița, care au asaltat-o pe Viorica Dăncilă cu epistole acuzatoare la adresa actualei conduceri. Așa că deznodământul este mai aproape decât se credea iar rezultatul alegerilor interne ar putea avea un impact semnificativ asupra evoluție social-democraților dâmbovițeni.

PSD Dâmbovița mai anunță, printr-un comunicat de presă, că niciunul dintre cei 83 de membri ai CEx județean nu își asumă conținutul scrisorii adresată d-nei Dăncilă, ceea ce pune într-o postură delicată tabăra facțiunea rebelă. Însă abia după 6 septembrie vom ști cum stau lucrurile cu adevărat.

Publicăm, în continuare, textul integral al comunicatului transmis presei de organizația județeană a PSD:

”Comuncat de presă

Comitetul Executiv al PSD Dâmbovița a aprobat, marți, 13 august, organizarea unui Conferințe Județene de Alegeri a PSD Dâmbovița, pentru data de 6 septembrie, în urma unei propuneri făcute în cadrul Comitetului Executiv Național al PSD de către președintele PSD Dâmbovița, Rovana Plumb.

Tot în cadrul CEx al PSD Dâmbovița nici unul dintre cei 83 de membri prezenți nu și-a asumat conținutul scrisorii apărute în presă și înaintată conducerii centrale a partidului de către doi colegi.

În cadrul CEx mai mulți semnatari ai scrisorii au afirmat public că au fost induși în eroare cu privire la conținutul acestui document, pe care nu l-au văzut la momentul semnării și despre care li s-a spus că este o solicitare pentru organizarea de alegeri înainte de data intrării în campania electorală pentru alegerile prezindențiale.

Organizaţia Judeţeană a PSD Dâmbovița”