You are currently viewing Viorica Dăncilă crește în preferințele electoratului (P)

Viorica Dăncilă crește în preferințele electoratului (P)

Procentele candidatului PSD, Viorica Dăncilă, cresc în preferințele electoratului Viorica Dăncilă, candidatul Partidului Social Democrat pentru președinția României, continuă trendul ascendent în preferințele electoratului, așa cum arată sondajele de opinie.

Președintele PSD, Viorica Dăncilă, este primul candidat femeie cu șanse reale pentru a câștiga președinția României. „Am plecat de la 22%, suntem la 27%. Nu se pune problema să nu intrăm în turul doi, dar important este cu ce scor intrăm în bătălia finală, pentru că acest scor este scorul partidului. Nu putem să spunem că mai există o altă formațiune politică ce susține PSD. Acesta este scorul partidului nostru în fiecare localitate, la nivel de judeţ şi la nivel de ţară şi este bine să avem un scor bun pentru că acest lucru creează şi acea încredere de care avem atât de mare nevoie, iar acest lucru va fi pentru noi un punct de început foarte bun.

În turul doi pornim de la zero. Nu pornim de la niciun scor, nici noi, nici Iohannis. Pornim de la zero. Avem, după 15 ani, posibilitatea să dăm, PSD, preşedintele României şi eu cred că putem face acest lucru”, a declarat recent Viorica Dăncilă. Moțiunea de cenzură a arătat clar că toate partidele din opoziție s-au aliniat în spatele lui Iohannis.

PSD și Viorica Dăncilă sunt singurii adversari ai candidatului PNL și singurii pe care președintele în funcție nu-i controlează, iar singura șansă ca măsurile de austeritate să fie oprite este victoria Vioricăi Dăncilă și a PSD în alegerile prezidențiale.

Viorica Dăncilă este membru PSD de 23 de ani. A fost consilier local, consilier județean, europarlamentar, liderul europarlamentarilor PSD din Parlamentul European, președinta Organizației Naționale de Femei, prima femeie premier din istoria României. “Am preluat guvernarea și am condus acest Guvern timp de aproape un an și nouă luni. Am luat împreună cu colegii mei decizii bune pentru România și pentru români.

În spatele fiecărui act normativ adoptat de Guvern am știut că sunt așteptările și speranțele oamenilor și am acționat de fiecare dată pentru români și România.” a mai declarat Dăncilă.