You are currently viewing PNL critică PSD pe modelul ”Budăi pentru noi este Ceaușescu 2”

PNL critică PSD pe modelul ”Budăi pentru noi este Ceaușescu 2”

Liberalii au reacționat prompt la anunțul ministrului Muncii, Marius Budăi, privind intenția Guvernului de a majora salariul minim.

PNL Dâmbovița a publicat pe pagina proprie de  Facebook  un mesaj în care Budăi este comparat cu Ceaușescu. În viziunea liberalilor, PSD încearcă să facă ”cât mai multe pagube economiei” pentru a greva activitatea viitorul guvern (liberal).

În replică la ”tactica pământului pârjolit aplicată de echipa d-nei Dăncilă”, liberalii susțin că ei vor redresa economia (!) și credibilitatea țării.

”30 de ani distanță, aceeași mentalitate. Când românii nu îi mai vor, PCR/PSD cred că pot să îi cumpere cu 100 de lei în plus la salariu.

Ministrul demis al Muncii, Marius Budăi, a anunţat că va da o Hotărâre de guvern prin care salariul minim pe economie să fie majorat cu 100 de lei, probabil ca parte din „Programul de mituire a populaţiei şi distrugere a finanţelor ţării”, după ce tot ieri au votat majorarea de la 10 la 25 miliarde lei a sumelor din Trezorerie care pot fi contractate pentru finanțarea proiectelor prin Fondul de Dezvoltare și Investiții, Fond ȋnfiinţat prin Ordonanţa 114.
Repetăm ca să ȋnţeleagă toată lumea cu cine avem de-a face. Nu au majorat de la 10 la 11 sau 12 miliarde, ci de la 10 la 25 de miliarde.

❗️PSD face tot posibilul ca ȋn ultimele zile rămase la conducerea ţării să provoace cât mai multe pagube economiei. Vor să pună totul pe butuci ȋn speranţa că pagubele vor fi decontate politic de Guvernul Liberal şi partidele care susţin acest Guvern.
ℹ️ Îi anunţăm de acum că nu vor reuşi! Vom redresa economia şi credibilitatea ţării, iar românii vor ştii cum să aleagă!”

Nu este foarte clar, în materialul postat de PNL pe Facebook, de ce majorarea cu 100 de lei a salariului minim ar ruina economia, după cum liberalii nu ne explică în ce fel vor reuși să ”redreseze credibilitatea țării” blocând o creștere salarială (oricum, modestă!) pentru cei mai săraci dintre români, respectiv cei care muncesc pentru salariul minim,

Rămâne de văzut dacă strategia-minune pe care o au în vedere liberalii va da roade. De fapt, rămâne de văzut dacă va exista un Guvern PNL. Pe fluida scenă politică românească, nimic nu e sigur!