You are currently viewing De astăzi, Valentin Calcan, este OFICIAL președinte al Camerei de Comerț Dâmbovița!

De astăzi, Valentin Calcan, este OFICIAL președinte al Camerei de Comerț Dâmbovița!

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița a organizat, în data de 20 ianuarie 2020, alegeri pentru desemnarea unei noi echipe de conducere. Potrivit votului exprimat, președinte al CCIA Dâmbovița pentru următorii patru ani a fost ales domnul Valentin Calcan – antreprenor în domeniul turismului.

Consiliul de Conducere este alcătuit din următorii membri: Caravețeanu Marius, Gabriel Cioacă, Mihail Drugă , Alin Ioniță, Florin Lopătaru, Cristi Pușcaru și Doru Ștefan. Un loc de drept în Colegiu îl are Gelu Rusescu.

„Obiectivul meu este acela de a transforma Camera într-un Club de Afaceri. Îmi doresc să devină locul unde membrii săi printr-o simplă strângere de mâini, să poată încheia contracte cu o siguranță mai mare decât cea oferită de asistența marilor case de avocatură.

Camera va fi reorganizată și se vor înființa secțiuni în funcție de interesele mediului de afaceri local. Vom avea patru Secțiuni: Comerț și Servicii; Industrie, Construcții și Transport; Agricultură și Industrie Alimentară; Turism”, a declarat președintele Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița – Valentin Calcan.