You are currently viewing Prea slab(i), prea ca la țară. PSD-iștii dâmbovițeni se gudură pe lângă Țuțuianu

Prea slab(i), prea ca la țară. PSD-iștii dâmbovițeni se gudură pe lângă Țuțuianu

Nici n-au apucat proaspăt aleșii lideri ai PSD Dâmbovița să se obișnuiască cu apelativul ”șefu” că au și dat cu oiștea-n gard de s-au umplut de respect. Culme a impotenței și duplicității politice, liderii PSD Dâmbovița, acompaniați de un grup de primari talibani ai partidului, au avut o întâlnire de taină cu fostul baron roșu, Adrian Țuțuianu.

Întâlnirea, organizată într-o cârciumă din Târgoviște (firesc, pe profilul participanților!) a avut drept scop o posibilă colaborare între PSD și Pro România,

Probabil încurajați de negocierile Ciolacu-Ponta (alte hahalere!), conspiratorii de la cârciumă au discutat despre formula de colaborare între cele două partide, în perspectiva localelor din iunie. Faptul că, la nivel național, gașca din jurul lui Ponta (ala nu e partid, sa fim bine înțeleși!) este, în sondaje, în marja de eroare, nu pare să le fi dat de gândit PSD-iștilor locali. Animați de propria neputință și speriați de gândul că ar putea pierde pozițiile privilegiate, aplică zicala păguboasă ”te faci frate cu dracu până treci puntea”. Numai că Aghiuță din poveste e mic copil pe lângă Tartorul cu care Ștefan, Popa & Co se leagă la cap… fără să-i doară!

Concret, conspiratorii de la cârciumă (îmi place cum sună și îi definește perfect!) ar fi stabilit participarea pe liste comune de consilieri locali, cu un raport de 1:3. Nu s-a ajuns la nicio înțelegere pentru Consiliul Județean, unde liderul PSD Dâmbovița își dorește liste separate.

Dincolo de fetidul demersului, PSD-iștii își cam taie craca de sub picioare. După o serie de scandaluri răsunătoare în partid, care au exasperat până și pe cei mai fideli susținători, PSD Dâmbovița calcă în picioare membrii și simpatizanții săi care, din pricina erorilor liderilor, au fost constant umiliți, jigniți, arătați cu degetul ca niște paria, inclusiv de oamenii lui Țuțuianu & Co.

Dacă ”șefii” PSD Dâmbovița cred că electoratul lor fidel uită cine a contribuit la doborârea Guvernului PSD, se înșeală amarnic. După cum a miza pe prostia ”turmei”, care te urmează indiferent ce prostii faci, se va dovedi o greșeală mortală.

În loc de concluzie, să spunem că tot răul s-ar putea dovedi a fi spre binele societății. Băieții ăștia fără minte contribuie decisiv la distrugerea PSD, așa cum nimeni din exterior nu ar putea să o facă. Ceea ce nu rău, se mai curăță puțin haznaua politică. Multe succesuri pe ramură, tovarăși!

P.S. Vom reveni cu detalii despre conspiratori. Pentru că diavolul se ascunde în detalii