You are currently viewing Carmen Holban (PSD) acuză pasivitatea Guvernului față de amenințarea coronavirusului

Carmen Holban (PSD) acuză pasivitatea Guvernului față de amenințarea coronavirusului

Prinși până peste urechi în vâltoarea politico-guvernamentală, guvernanții se comportă ca și cum nu am avea o epidemie – pe cale de a deveni pandemie – care amenință serios și țara noastră.  Este constatarea dep. Carmen Holban, membru al Comisiei de Sănătate din Camera Deputaților.

Carmen Holban reamintește de graba cu care Guvernul Orban a adoptat Ordonanțe de Urgență cel puțin discutabile, atunci când interesele potentaților din domeniu o cereau, pentru ca acum, când milioane de români sunt potențial în pericol de a fi infectați cu virusul covid-19, Ministerul Sănătății și Guvernul în ansamblu, să dea dovadă de o pasivitate vecină cu iresponsabilitatea..

”Urgența PNL de a da o ordonanță pe sănătate „noaptea ca hoții” era doar o urgență a clientelei de partid!

Urgența este astăzi asigurarea stocurilor și măsuri de instituire a carantinei în cazul virusului care bântuie lumea. Totuși, nu există nici un ordin de ministru pentru organizarea carantinei sau pentru măsuri și achiziții necesare prevenirii și combaterii coronavirusului.

Comisia de Sănătate a Senatului a decis creșterea bugetului pentru achiziția de medicamente și materiale sanitare destinate protejării populației împotriva coronavirusului. În lipsa reprezentantului Guvernului României!

E adevărat că s-a decis ziua, nu noaptea!”,  scrie dep. Carmen Holban, pe Facebook.