You are currently viewing Mașina rectorului Universității ”Valahia”, vandalizată!

Mașina rectorului Universității ”Valahia”, vandalizată!

  • Post category:ACTUAL

Proaspăt aleasă în funcția de rector al Universității ”Valahia” din Târgoviște, după o campanie electorală internă extrem de tensionată,  conf.univ.dr Laura Gorghiu revine în atenția opiniei publice în postura de victimă a unui act de vandalism greu de înțeles.

Miercuri dimineață, d-na Gorghiu și-a găsit mașina cu geamul din spate lateral-dreapta spart, așa cum arată fotografia prezentată și de Bazar Media. Deși nu este primul și în mod cert nici ultimul caz de acest gen, ceea ce atrage atenția în cazul de față îl reprezintă absența oricărei tentative de furt din autoturism. Dacă în cazuri similare geamul unui vehicul este spart pentru a facilita accesul în interior, în scopul de a subtiliza bunuri, în cazul de față nu lipsește nimic, ceea ce sugerează că nu furtul ar fi fost mobilul.

În lipsa altei explicații logice (și în așteptarea unui răspuns oficial în urma anchetei declanșate de poliție) nu putem exclude scenariul răzbunării cuiva deranjat de alegerea d-nei Gorghiu în funcția de rector și nici varianta unui avertisment din parte cuiva care își vede interesele inavuabile amenințate de noua conducere a Universității.

Fiind vorba de un caz legat de una dintre cele mai importante și prestigioase instituții dâmbovițene, vom urmări cu atenție evoluția anchetei. Sperăm că Poliția va acționa cu celeritate pentru a afla dedesubturile aceste întâmplări care, repet, naște multe semne de întrebare!