You are currently viewing Primarul din Pucioasa, exasperat de ”zvonacii” iresponsabili

Primarul din Pucioasa, exasperat de ”zvonacii” iresponsabili

  • Post category:ACTUAL

În plină criză generată de evoluția Coronavirusului, la nivel planetar, indivizi iresponsabili aruncă paie pe foc, lansând zvonuri false despre presupuse cazuri de contaminare înregistrate în țara noastră.

Un astfel de ”zvonac” ar fi putut declanșa isterie și panică în orașul Pucioasa! Un individ iresponsabil, a cărui identitate nu se cunoaște (?) încă, a transmis unei televiziuni de la București o informație falsă despre un caz de infectare cu covid19. Desigur, sub protecția anonimatului!

Povestea a devenit publică atunci când un redactor al Antenei 1 București l-a contactat pe primarul orașului, Constantin Ana, pentru a-l întreba despre ”criza” de la Pucioasa!

Dat fiind că presa abundă de materiale alarmiste (disproporționate față de pericolul real și, oricum, alimentate din surse care sunt oricum, numai credibile, nu!), gestul iresponsabil al ”cetățeanului bine intenționat” ar fi putut declanșa panica și în orașul de sub Patrana, cu urmări greu de calculat pentru mersul vieții cetățenilor de aici.

Într-un mesaj transmis prin intermediul rețelelor de socializare, Constantin Ana, primarul orașului Pucioasa, acuză inconștiența celor care, din interese electorale sau de orice altă natură, aruncă pe piață astfel de informații alarmante, care pot declanșa adevărate tragedii.

”Ce vremuri mizerabile traim!

Daca de o buna perioada de timp in spatiul public au fost lansate, cu ura, tot felul de mizerii la adresa mea, avand ca sursa diverși derbedei cu scoala mai multa sau mai putina, ceea ce s-a intamplat in seara asta a depasit orice limita a bunului simt!

Acum 15 minute am fost sunat de la Antena 1 sa mi se ceara informatii despre un suspect de Coronavirus din Pucioasa!!!

Informatia fusese furnizata postului de televiziune de un cetatean „bine intentionat”, a carui identitate nu mi-a fost comunicata!!!

Am reusit sa opresc la timp acest bulgare mediatic ce putea produce o imensa panica in randul locuitorilor orasului, atat eu cat si institutiile abilitate confirmand faptul ca la Pucioasa NU EXISTA NICIUN SUSPECT DE CORONAVIRUS!!!

Dar stau si ma intreb, cine este nemernicul ce isi bate joc de orasul sau?!!!

Chiar nu mai avem scrupule?!

Sau poate alegerile ce vin cu pasi repezi intuneca total ratiunea unora?!” (Constamtin Ana, pe facebook)

Reacțiile cetățenilor au fost unanim de condamnare a gestului iresponsabil, nefiind ocolite expresiile ”tari” la adresa celui care a fost la originea zvonului, dar și la adresa televiziunii prin intermediul căreia se diseminează în societate astfel de informații false, iresponsabile:

”***Cetățeanul „bine intenționat” are el creierul alterat de vreun virus! Mințile odihnite și oamenii lipsiți de ocupație, țes intrigi!

***Tocmai la Pucioasa sa fii ajuns coronavirus.😂 Adevarul este ca nici aia de la Antena 1 nu sunt normali. Ce sa le cerem unora care ii promoveaza pe Vulpita si Costel sau cum se cheama aia. 😁

***Șanț destui indivizi care nu se gândesc la efecte, ci doar sa ponegreasca…sa facă jocuri murdare urmărind scopuri personale sau pt diverse „personalități…” Și nu doar în Pucioasa. Dar la Pucioasa, pe măsură ce se apropie alegerile, măgăriile unora care au tot lătrat de vreo 3ani,nu vor cunoaște limite… Din păcate…

***Nu pot sa cred. Pai ma nebunule care ai sunat la antena 1 atat te duce capul. Astea sunt lucruri de gluma? Trebuie sa fii preocupat. urmatorul poti fii chiar tu contaminat de acest virus. . Nu mai faceti fratilor asemenea tampenii.

***cred ca s-a mers prea departe cu mizeria,sa ta pretezi la a transmite astfel de informatii ,in contextul actual ,cred ca deja frizeaza ,,penalul,,iar aia de la Antena ar trebui sa comunice autoritatilor numele celui care i-a dezinformat si sa isi primeasca pedeapsa in cosecinta,este clar suntem defecti rau…” – Sunt doar câteva dintre zecile de comentariile pe care cititorii le-au făcut la postarea primarului Ana.