You are currently viewing Corneliu Ștefan și Alexandru Oprea intră în lupta pentru CJ Dâmbovița

Corneliu Ștefan și Alexandru Oprea intră în lupta pentru CJ Dâmbovița

  • Post category:ACTUAL

În conferința de presă de la PSD Dâmbovița, noul președinte al social democraților dâmbovițeni, deputatul Corneliu Ștefan, a anunțat strategia de luptă a organizației pe care o conduce pentru perioada următoare, respectiv bătălia alegerilor locale din luna iunie, singurul scrutin din 2020 ce , deocamdată, are o dată sigură de organizare.

Declarații Corneliu Ștefan: „În partid s-a deschis o competiție internă, pentru funcția de președinte al CJ Dâmbovița. Am hotărât aseară (n.m. 26 februarie 2020), în cadrul CeX-ului județean, că subsemnatul, Corneliu Ștefan, și Alexandru Oprea vor fi înscriși în cursă. Am întrebat în partid dacă mai sunt și alți doritori, dar nu a mai vrut nimeni. Am demarat un sondaj de opinie, iar în două săptămâni vom anunța rezultatul. Cine va fi plasat mai bine în preferințele electoratului va deveni candidatul PSD pentru funcția de președinte al CJ Dâmbovița.”

În ceea ce privește o alianță PSD Dâmbovița, formațiunea condusă de Corneliu Ștefan, și PRO România Dâmbovița, formațiune condusă de Adrian Țuțuianu (n.m. care și-a anunțat intenția de a candida, la rândul său, pentru funcția de președinte al CJ Dâmbovița), Corneliu Ștefan a declarat că: ”Voi propune o echipă de negociere cu Pro România, la nivelul județului Dâmbovița. Sondajul nostru va fi un sondaj al alianței PSD-Pro România, deoarece în sondaj va exista o întrebare în care alegătorii vor fi chestionați și cu privire la oportunitatea unei candidaturi comune, PSD-Pro România, pentru CJ Dâmbovița. Adrian Țuțuianu va fi inclus în acest sondaj.”