You are currently viewing Parcare de 1000 de locuri, la Târgoviște

Parcare de 1000 de locuri, la Târgoviște

  • Post category:ACTUAL

La ultima ședință a Consiliului Local Municipal Târgoviște a fost aprobat un proiect de hotărâre cu impact pozitiv în ceea ce privește diminuarea valorilor de trafic rutier din centrul municipiului Târgoviște.

Având la bază o idee mai veche, a fost  demarată o investiție prin care se creează o parcare de cel puțin 1000 de locuri.

În același timp, se realizează o arteră de circulație care va face legătura între Bulevardul Independenței și Bulevardul I. C. Brătianu, asigurându-se și ieșire la strada Arsenalului.

„Modalitatea juridică de obținere a terenului necesar acestei investiții constă în expropierea și trecerea în domeniul public al municipiului Târgoviște a unei suprafețe de teren de aproximativ 22.000 mp, aflată acum în proprietatea SC UPET SA, însă neutilizată de foarte mulți ani.

Parcarea va fi situată în imediata vecinătate a centrului municipiului Târgoviște (lângă parcarea fostei “Cantup”), la o distanță de cel mult 5 minute de mers pe jos de cele mai importante instituții publice din orașul nostru.

Totodată, vor fi realizate și investiții conexe de tipul spațiilor verzi, sistemului bike-sharing și nu numai.

Mulțumesc doamnelor și domnilor consilieri locali pentru deschiderea arătată față de acest proiect!”, a declarat Daniel Cristian Stan, Primarul municipiului Târgoviște.