You are currently viewing PNL cedează Bucureștiul? Ludovic Orban: ”Putem candida pe liste comune cu USR-PLUS la Consiliul General al Capitalei”

PNL cedează Bucureștiul? Ludovic Orban: ”Putem candida pe liste comune cu USR-PLUS la Consiliul General al Capitalei”

Există posibilitatea ca PNL să aibă listă comună de candidaţi cu USR-PLUS pentru Consiliul General al Capitalei, dacă se va ajunge la o înţelegere în acest sens între cele trei partide, a declarat preşedintele Partidului Național Liberal, Ludovic Orban.

„Există două variante. Să fie doar susţinerea pentru Nicuşor Dan la Primăria Capitalei şi PNL şi USR-PLUS să aibă liste proprii la Consiliul General. Se poate ajunge şi la o listă comună dacă se va ajunge la o astfel de înţelegere. Într-un fel, din declaraţiile celor de la USR-PLUS am înţeles că este o preferinţă pentru varianta candidaturilor separate. Indiferent care va fi formula, ideea de bază va fi susţinerea totală a lui Nicuşor Dan la Primăria Capitalei”, a precizat Ludovic Orban la Realitatea Plus.

Liderul PNL a mai spus, în acelaşi context, că din punctul de vedere al partidului, şi la primăriile unor sectoare ar putea fi desemnaţi candidaţi unici, susţinuţi de PNL şi USR-PLUS, însă nu a dorit să dezvolte subiectul.

În același timp, preşedintele PNL a adăugat că alături de Nicuşor Dan şi celelalte formaţiuni politice care susţin candidatura acestuia la Primăria Bucureştiului, va fi realizat un program de guvernare al Capitalei.