You are currently viewing CONCURS NAȚIONAL PENTRU TINERII DIN ARHIEPISCOPIA TÂRGOVIȘTEI

CONCURS NAȚIONAL PENTRU TINERII DIN ARHIEPISCOPIA TÂRGOVIȘTEI

  • Post category:ACTUAL

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop și Mitropolit Nifon, în perioada ianuarie – mai 2020, se desfășoară în Eparhia noastră Concursul Național Catehetic „Iubirea lui Hristos în familia mea” . În cadrul acestui proiect sunt implicate 55 de parohii din Eparhia noastră, cu participarea a 740 de tineri din grupele de cateheză parohiale, sub coordonarea preoților, profesorilor de religie și a altor educatori creștini.

   Acest concurs catehetic se înscrie în seria manifestărilor culturale și educaționale dedicate Anului omagial al pastorației părinților și copiilor, în Patriarhia Română, cu scopul de a contribui la dezvoltarea creativității participanților, precum și a sentimentelor de atașament față de familie și valorile ei. Echipele parohiale de tineret înscrise la concurs trebuie să realizeze mini proiecte cu caracter filantropic-cultural, care să se adreseze cu preponderență familiei. Concursul își propune

   Portofoliile realizate la parohii, vor fi evaluate și premiate la protopopiate în perioada 26-31 martie 2020, iar cele mai bune lucrări vor fi selectate pentru o competiție eparhială. Câștigătorul locului I, la nivelul Eparhiei, va fi premiat și la Catedrala Patriarhală din București, în data de 21 mai 2020.