You are currently viewing Fotbal: FCSB s-a calificat dramatic în semifinalele Cupei României

Fotbal: FCSB s-a calificat dramatic în semifinalele Cupei României

  • Post category:ACTUAL

FCSB s-a calificat dramatic în semifinalele Cupei României la fotbal, după ce a învins-o cu scorul de 2-1 (0-0) pe FC Hermannstadt, joi seara, la Sibiu, în ultimul sfert de finală al competiţiei.

Sibienii au deschis scorul prin atacantul croat Gabriel Debeljuh (75), dar vicecampioana a reuşit să întoarcă scorul în ultimele minute, prin autogolul lui Srgian Luchin (84), la centrarea lui Valentin Creţu, şi golul lui Florinel Coman (90), venit după o pasă cu călcâiul venită de la Dennis Man.

FCSB, eliminată în 2018 de Hermannstadt în aceeaşi fază a competiţiei (0-3), a avut prima ocazie de gol a partidei, prin Olimpiu Moruţan (3), alte oportunităţi fiind ratate de Darius Olaru (69), Florinel Coman (74) şi Ionuţ Vînă (86).

Sibienii au irosit şanse bune de gol prin Kevin Rimane (13), Liviu Dumitriu (47), Yazalde (58), Jo Alves (66, 71).

Debeljuh a marcat al şaselea său gol în 2020 în şase meciuri.

Celelalte echipe calificate în semifinale sunt Dinamo, Sepsi OSK Sfântu Gheorghe şi Poli Iaşi.

Semifinalele se vor juca tur-retur în perioadele 21-23 aprilie, respectiv 12-14 mai. Finala ediţiei 2019/2020 se va disputa la Craiova, pe Stadionul ”Ion Oblemenco”, în data de 23 mai.

FC Hermannstadt – FCSB 1-2 (0-0), Stadion Municipal – Sibiu
Au marcat: Gabriel Debeljuh (75), respectiv Srgian Luchin (84, autogol), Florinel Coman (90).
Arbitru: George Cătălin Găman (Craiova); arbitri asistenţi: Mircea Orbuleţ (Bucureşti), Alexandru Cerei (Cluj-Napoca); arbitru de rezervă: Florin Mihai Marcu (Oradea)
Observatori: Sorin Boca (Iaşi) – CCA, Aurel Ionescu (Bucureşti) – FRF